DFKs juniorlag spilte seg fram til finale i Drammenscup der det ble tap 4-3 for Godset.

G19 var for tredje året på rad med på Drammenscup som en del av oppkjøringen. Det har endt med en cupseier og 2 sluttspill. I år skulle det vise seg å være tøffere å nå sluttspillet, og det måtte målforskjell til for å skille lagene. Heldigvis så vokste vi utover i turneringen og endte til slutt på en annen plass etter å ha kommet til kort mot Strømsgodset på straffer. 

Strømsgodset var også var første motstander i gruppespillet. Kampen endte med 1-0 tap etter en pent langskudd fra en SIF spiller.Dette var en kamp vi jobbet hardt, men ikke holdt helt ut. 

Lier var den andre motstander og en kamp vi fullstendig kontrollerte helt til vi scoret. Apo debuterte med scoring i DFK trøyen. Etter scoringen ble vi slurvete og slapp oss ned. Kampen endte 1-1 etter at tidligere og framtidige DFK spiller Loding fikk headet inn et frispark.

Bærums Verk var vår siste motstander og planen var grei. Vi måtte score mye og Godset måtte slå Lier. Her gikk vi ut i hundre og skapte sjanser på løpende bånd uten at Bærumsverk helt skjønte hva som foregikk. Godset gjorde jobben mot Lier og vi vant 4-2 etter at Foad scoret 2 mål. Abdi hadde en frispark perle og Mawuli var sikker alene mot keeper. Da ble det sluttspill!

8 dels finalen mot Rustad ble total overkjøring og det så ut som om det var bare et lag på banen. Noe henger nok sammen med at Rustad ikke møtte og DFK gikk videre på walkover. 

Kvartfinalen skulle bli en tøff affære mot en ungt og temposterkt Hønefoss. Vi bar preg av at det var vår første kamp og slet med å finne plass på en Ørenbane i størrelse small. Vi produser nok like mange sjanser som motstanderen, men er underlegne i banespillet. Frustrerende kamp som likevel ender godt da Mawuli jager en ball og Daniel setter returen sikkert i mål. 

Semifinale mot Høybråthen og Stovner ble egentlig aldri jevn. Vi var best fra start til slutt og vant fortjent 1-0 etter en herlig soloprestasjon av Adis. 

Så finalen. Strømsgodset var motstanderen og etter mange kamper og flere småskader var det tid for en siste innsats. Vi starter greit, men Godset scoret på en straffe. 2 lag som bar preg av slitne ben jobbet og slet og vi jobbet oss inn igjen. Apo scoret sitt andre mål i cupen på et pent skudd med utsiden av foten. Etter scoringen hadde vi en god periode som ga oss tro, men mot slutten av kampen tok Godset igjen over uten at det ga uttelling. Finalen gikk til straffer hvor SIF trakk det lengste strået 4-3. 

Alt i alt kan vi være veldig fornøyde med prestasjon, resultat og å ha brukt en helg til å bli mer sammensveiset. Vi har fått prøvd oss, feilet og seiret, og det er sånn vi bygger lag. Vi har mange nye spillere og det er godt å få brukt litt tid sammen. Gutta fortjener skryt for hvordan vi har vært gjennom cupen og vi takker for innsatsen og gratulerer med andreplassen. Nå ser vi frem til både cup, serie og treninger for vi har enda mer å gå på!

Kollenfakta fra 2012

 President Jarle Finnestrand
 Økonomileder  
 Markedssjef Bjørn Tore Nordahl
 Sportslig leder Thomas Backe
 Styremedlem Gøran Nygård
 Styremedlem Jørgen Flåtene
 Styremedlem  
 Manager  Øystein Garborg 
 Ass. Manager  Jan Wendelborg
 Spillerutvikler  Svein Olav Tovsrud
 Kaptein  
 Vise kaptein  
 Vice Vice Vice kaptein   
 ÅFK Jr Manager  Thomas Evensen
 ÅFK Jr Ass. Manager  Jan Wendelborg
 ÅFK Jr spillerutvikler  Svein Olav Tovsrud

YouTube 2012

+ Slide
- Slide
 

Spillerstallen 2012

Spiller Kamper Mål Assist BB
Robel Hamle 24 0 4 2
Thomas Backe 23 7 6 10
Eric Pascaul 23 7 4 5
Didrik Storksogen 20 5 2 3
Farra Nemati 20 1 1 6
Niklas Wilkinsson 20 0 0 2
Madhi Fayyaz 19 2 0 7
Princ Monga 19 0 3 2
Niklas Knutens 18 7 3 1
Thomas Syvertsen 16 0 1 4
Thorleif Molvær 15 3 1 1
Nicolai Nije 14 3 5 4
Petter Kalmo 12 6 2 3
Adagane 12 1 3 1
Ola Nanor 12 0 0 1
M. Omoijuanfo 10 2 0 8
G. Guvenc 9 1 1 3
Thomas Lian 8 0 2 0
Thorbjørn Dahl 7 0 0 4
Jeganathan 5 0 0 1
Lars J Myhrvold 5 0 0 4
Adis Muratovic 4 0 0 0
Marius Backe 2 1 0 2
Ephrem 2 0 0 0
Marcus Andersson 2 0 0 0
Sulyman Karagøz 2 0 0 1
Praween 1 2 0 0
DElphie 1 0 0 0
Anders Myrhvold 1 0 0 0
Geir Arne Bøyum 1 0 0 0
O. Flenseth 1 0 0 0
Matthias keeper 1 0 0 0
Kevin jr 1 0 0 1
D. Bawili 1 0 0 0
         
Junior stallen:
Mathias Midtgård. Ali Hussain, Ola Fjelnseth, Abdullah Vurucu, Daniel Storsveen, Praveen Jeganathan, Abdi Dagane, Arsalan Bashir, Andreas Nusser. Julian Cummings, Mawuli Narnor, Ole Anders D. Wendelborg, Foad Ali, Kevin Olajide, Robel K. Hamde, Torbjørn Dahl, Suleyman Karagøz, Adis Muratovic, Ola Narnor, Sukmeet Singh, Samson Clement


Copyright © Åskollen FK - aafkadministrasjon@aaskollen.no