Dagens kamp mellom Kollen er et meget godt SIF lag spilte 3-3. En jevn spilt førsteomgang der SIF var effektive og Kollen produserte de største sjansene. SIF ledet 2-0 til pause. ÅFK
var enige om å forsette å trykke på og klarte det gangs, men SIF scoret igjen først 3-0. Den siste 1/2 timen kjørte Kollen over Godset og fikk sin redusering på overtid. ÅFK sine
målscorere var T. Backe, M. Backe, J. Flåtene. Dagens spiller var Maruis "murern" Backe (bilde) som først leika med Ohr, før han fullførste med scoring på vollyskudd og så tok han
luven av Finstad.

ÅSKOLLEN FK - SIF 2 3 - 3 (0-2)

Marcus A - Simen A, Mats F, Farra N, Marius B - Petter K (70 min Espen B), Thomas L (45 min Lars CS), Jørgen F, Thomas B, Øystein B - Torleif M (88 min Ronny L)

1. OMGANG
Det ble en jevnspilt første omgang der Godset hadde ballen mest. Åskollen ble tidvis litt baktunge, men var gode i kontringsspillet. Første sjanse kom etter 7 min Molly får kula på hjørne av 16 meteren. Vender inn over og skyter knallhardt i motsatt stolpe. Bråthen er med på returen, men ballen blir 3 cm for høy. Like etter får SIF en mulighet, men headingen fra Finstad går over. 12 min Får Kollen en dødball som Backe avslutter like over fra 7 m. Ikke mange minuttene senere legger Bråthen inn til Molly, som sniker seg inn på blinssiden av stopperen.
Alene med keeper får Kramer en hånd på kula. Kjempe reddning av unggutten. Kampen bølger frem og tilbake nå, og etter 20 minutter har Kollen en corner. Den blir avklarert langt. SIF kontrer med Ohr og får en 3 mot 2 situasjon på Kollen. 13 m fra mål triller Ohr ballen til Sørum som banker den i nett taket. 0-1. Like etter sender Backe avgårde et skudd som igjen stryker tverrleggeren utenfor rekkevidde for SIF keeperen. KAmpen åpner seg mer og mer nå. Ut av ingenting og da mener vi ingenting peker dommeren på straffemerket. Sørum tar fart men Herr Anderson er lynraskt nede og vipper den vekk. Flott rening. 4 minutter før pause får SIF en corner. Her får en Ohr stå alene på 5 meter og bommer ikke med hodet. 0-2 og pause.
2. OMGANG
ÅFK gjør noen forandringer i pausen og maner til større bevegelse etter ballgjennvinng. Vel, gutta svarer nok engang og løfter seg mer og mer utover i denne andre omgangen. Starten kunne rikig nok vært litt bedre for igjen er det SIF som scorer etter at vi har bommet og blitt avblåst for offside på store situasjoner. SIF leder 0-3 med 35 minutter igjen å spille. ÅFK gutta gir seg ikke til tross og kjenner at de også ui denne matchen har mer å gå på en motstanderen og maler på. Etter hvert tvinges igjen TT til å gå over til plan B, og igjen så lykkes vi.
Først får vi et innlegg fra venstre side, Petter header ballen motsatt, men igjen får Kramer en hånd på kula. Retur jobber Thomas B inn. Kollen presser på nå og SIF skaper etterhvert veldig lite. Nok en dødball til Kollen, som SIF avklarerer, men i retur rom står en Kollen spiller og spiller fri murern Backe på hjørne av 16 m. MArius klinker kula i nett taket. 2-3. De påfølgende minuttene prøver SIF å holde på ballen for å trekke ut tiden, men ÅFK gutta jobber hardt og får et par veldig gode muligheter etter innlegg. Men det er først på overtid ÅFK utlikner. Kollen får en dødball fra siden. Thomas B slår inn, flere Kollenspillere er nære på å være først på kula men rekker den ikke. Bakert og sistemann i køen kommer vår alles kjære Bergenser Flåtene og pirker den den inn. 3-3. ÅFK henter kula og vil sette rakst igang, de ville så gjerne ha den siste også men tiden er dessverre ute. Uavgjort er vel et greit resultat, men ÅFK burde ha ledet etter 1 omgangen og vunnet på bakgrunn av 2 omgangen. KAmpen viser at Kollen er meget godt trent, men får ikke rytmen i spillet sitt til å sitte 100 %, mens plan B igjen snur kampen for oss. Innsatsen og viljen er det ihvertfall ingenting i veien med.

Avisutklipp 2007

Kollenfakta fra 2007

President Richard Hagel
Økonomileder Fredrik Askjem
Markedssjef Bjørn Tore Nordahl
Sportslig leder Leif Helge Nordahl
Styremedlem Bjørn Reiersrud
Festsjef Bjørn Tore Nordahl
Styremedlem  
Manager Leif Helge Nordahl
Headcoach Jarle Finnestrand
Coach Thomas Larsen Sola
Delveloent coach Jan Wendelborg
Team chief Monica Johansen
Kaptein Lars Christian Stokka
Vise kaptein Mats Frøshaug
Vice Vice Vice kaptein Farra Nemati
Manager ÅFK Jr Ronny Lian
Headcoach ÅFK Jr Thomas Engelsjord
Team chief ÅFK Jr  Helle Fretheim
Manager ÅFK 2 Jens Petter Farnes
Manager ÅFK 2 Lars Dragset
Manager ÅFK D Erik Kalmo 
 
Titler dette året
Seriemester 5 divisjon  

Bildearkiv fra 2007

07A JIF StokkaFlateneBacke A07 DTBB StokkaKalmoBackeHagel 1 07A JIF Stokka 2

YouTube 2007

+ Slide
- Slide
 

Spillerstallen 2007

Spiller Kamper Mål Assist BB
Marius Backe 19 1 0 3
Mats Frøshaug 18 10 2 8
Thomas  Backe 18 6 9 4
Farra Nemathi 18 3 2 4
Jørgen  Flåtene 18 3 4 7
Petter  Kalmo 17 6 4 3
Lars Christian Stokka 16 12 4 6
Ronny Lian 16 1 0 2
Thorleif  Moldvær 15 9 5 3
Thomas  Lunde 13 0 1 1
Øystein Bråthen 11 9 2 3
Espen Børsum 11 1 1 2
Karan Bhandari 8 1 2 1
Marcus Anderson 8 0 0 2
Simen Amundsen 8 0 0 1
Egil Scherf 7 0 0 2
Nikola Gresko 7 0 1 1
Morten Idal 5 0 1 0
Hinrik  Pallsson 4 2 2 1
Rune Hansen 3 0 0 0
Amhal Pelegrino 2 0 0 0
Amund Evensen 2 0 0 0
Kai Guddal 2 0 0 0
Patrick Waal 2 0 0 0
Per Kristian Talsnes 1 0 0 0
Pål Remi Kornerud 1 0 0 0
Thomas Gill 1 0 0 0
Espen Lunda 0 0 0 0

 


Copyright © Åskollen FK - aafkadministrasjon@aaskollen.no