IBK – ÅFK 4 – 2 ( 1- 2 )

Stian Brekke 90 Pål R Kornerud 90 Bjørn E Stabæk 90 Jørgen Holm 90 Ronny Lian 60 Øyvind Syvertsen 90 Fredrik Volden 90 2a, Amund Evensen 70 Thomas Backe 70 Petter Kalmo 45 1m, Lars C Stokka 90 1m, Morten Idal 45 Hinrik Pallson 30 Thomas S Larsen 20

Kollen åpnet best mot IBK og gikk opp i en tidlig ledelse ved Kalmo. Det kunne fort stått 2- 0 etter et par gode muligheter, men IBK kom tilbake i kampen og utlignet litt senere. Ti minutter før pause pådro Backe seg rødt kort, først fikk han gult for en takling og deretter et nytt uforståelig gult kort når han snakket med dommeren. Likevel viser Kollen styrke når Stokka sender Kollen igjen opp i ledelsen rett før pause. IBK kommer tilbake og scorer to lettkjøpte mål på kort tid i 2 omg. Kollen viser stor innsats i en periode og kommer til flere gode sjanser, men IBK punkterer kampen og det ender 2 – 4.