Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Hvem er Grillo?

Analyse mann går under navnet Grillo, Grillo har fulgt Kollen nøye i år, og tatt for seg enkelt spillere i hver kamp. Hvem og hva han skulle se nærmere på kom fra trenerteamet. Grillo er ikke redd for å gi 1 blank i karakter, men som regel hat Kollen spillerne klart seg unna denne lave karakteren. Topp scor ligger påå 10 poeng, mens altså 0 poeng er i bånn på skalaen 

Men hvem er debnne Grillo, joda, Grillo har et navn. Per Christian Holmberg alias Grillo, har i spilt i 3

divisjon for Åssiden, men allikevel

tatt seg tid til Kollen. Per eller Pekka eller Per5 som han også kalles vil også til neste år analysere kamper for Kollen.

Det vil også bli noe video innspilling fra kampene til neste år, slikat det ikke kan la seg gjøre å ”lure” seg unna. Vi Åskollen trener team har trua på denne måten å jobbe, og vi vet at Grillo er den rette mannen for oss. Han har god ifotballforståelse og har mange erfaringer fra forskjellige nivåer i Buskerud fotballen. Per Christian har også tatt B-kurs og derfra tatt med seg flere momenter som kommer nok til å ”dukke” opp i Kollen til neste år.Så dete er bare å komme trening gutta så slipper dere å se karalteren 0 til neste år. Takk Per for en kjempe innsats du har lagt ned, og vi i Åskollen FK ser frem imot et videre samarbeid.

Mannen ingen ser, men som alle ser etter GRLLLLLOOOOOO!!

Del dette innlegget