Holvær. IL – ÅFK 3-3 (1-3)

@ Stephan J, Thomas L, Fredrik A, Jens PF , Henning R – Jarle N, Bjørn ES, Rune H (70:Leif HN), Kai G, Cato L , Rolf N

Gule kort: Henning R, Thomas L Mål: 0-1, 5 min, Kai G, (Cato L, I) 1-1, 8 min, D 1-2, 10 min, Kai G, (Bjørn ES, I) 1-3, 20 min, Rolf N, (Kai G, I) 2-3, 40 min, D 3-3, 55 min, D BB: Jarle N, Rolf N, Kai G # Kollen åpnet kampen i stor stil. Sjanser på sjanser ble produsert. Allerede etter 5 min fikk vi vår første scoring. Cato L. kommer seg forbi Holeværingens forsvar og får lagt inn et perfekt innlegg. Kai ”Guddis” Guddal kommer på et av sine tunge løp bakfra og header nydelig inn i krysset. Keeper uten sjanse til å ta den. Kollen fortsetter presset med mange fine gjennomløp og innlegg. På dette tidspunktet kan man si at pasningspillet til kollen var glitrende. Like etter scoringen kommer Cato L. alene mot Hole’s keeper. Han finter ut keeper og har åpent mål foran seg. Men dessverre klarer han å skyte ballen utenfor til alles forundring. Neste scoringen ble Hole’s. Hole får en corner fra høyre side. Ballen blir slått og lander ca. 1m fra streken ved midten av målet, hvor en liten Hole spiller får stå alene og heade inn. Denne scoringen kunne ha blitt avverget, dersom Kollens keeper hadde vært litt mer aktiv ut i feltet. Et par minutter senere, etter Hole’s scoring, kommer Kollens andre scoring. Bjørn-Even”Tattoo” får tak i ballen etter noe klabb og babb på venstresiden og får lagt inn et lavt innlegg. Der dukker ”Guddis” opp i sin vante indreløperrolle og header ballen inn. Etter å ha styrt kampen i 20 min, kommer Kollens tredje scoring. ”Guddis” header over forsvaret til Hole, etter et innlegg fra Thomas”Stripper’n” Lie. Rolf’ Næslund dukker opp på rett sted til rett tid og lobber ballen trygt over Hole’s keeper. Nok en god Kollenprestasjon. Etter 30 min inn i første omgang begynner Hole og komme mer og mer inn i kampen. De får noen små sjanser etter dårlig forsvarsspill. Hole’s andre scoring kommer etter at Fredrik A. feller en Holespiller innenfor 16- meteren. De får straffe og putter. Andre omgangen ble noe jevnere. Etter å ha spilt i en 15-20min begynte Kollen å merke kjøret. Det var først nå vi skjønte hvor verdifullt det er å ha med 2-3 innbyttere. Dette førte til at konsentrasjonen falt betraktelig, og pasningspillet forsvant. Det ble likevel produsert sjanser begge veier. Holes tredje scoring kom atter en gang etter en corner fra høyre side. Corneren går inn ved første stolpe. Man kan jo stille spørsmål ved forsvarsspill og keeperspill i dette tilfellet. Alt i alt er uavgjort et flatterende resultat for Kollen, da det var vi som vant sjansestatistikken samt styrte kampen i store perioder.