Hockeysifre i første treningskamp

Takk og lov at det fortsatt bare er januar! Drammens nye trenerteam fikk mye å tenke over etter å ha sett laget tape første treningskamp mot nyopprykkede DBK med hockeysifrene 6-7. I bitende kulde fikk de få fremmøtte servert offensivt spill som varmet, mens det defensive visste man ikke om man skulle le eller grine av.

Ballklubben gikk offensivt til verks og ledet hele 5-2 etter første omgang. DFKs mannskap fikk klar beskjed om å være mer «på» etter hvilen og trøkke til mer i taklingene. Leksjonen så først ut til å ha vekket guttene da de leverte stort ballinnhav og skapte mye positivt fremover på banen. Etter stort trykk fikk DFK to reduseringer like etter hverandre og var for alvor med i kampen igjen. Men bortelaget ville vise at de ikke blir noen kasteball i 3.divisjon denne sesongen, og stormet rett i angrep etter baklengsmålene. Dette resulterte i at også de fikk to kjappe scoringer på rad. Nå skal det sies at forsvarsarbeidet til hjemmelaget i forkant av scoringene var bemerkelsesverdig dårlig, og at de så godt som foræret DBK målene. Det hadde nok ikke gitt store odds hos betingselskapene hvis en kunne spille på at DFK skal terpe defensive oppgaver fremover…!

Stian Ramsfjell fra Trenerteamet uttalte da dommeren blåste sluttsignalet at han synes det var merkelig match. -Med unntak av de 15-20 siste av 1. omgang styrer vi egentlig det aller meste, forklarer han. Vi startet godt, hadde mye bra offensivt, leverte fine kombinasjoner og hadde til dels stor bevegelse. Vi skaper mye i dag, men taper likevel kampen. Ramsfjell bet seg merke i en del feil som må rettes opp. -Spesielt i siste del av 1. omgang hadde vi ekstremt dårlig ballpress, og det kombinert med flere stygge personlige feil gjør at vi blir straffet hardt, konkluderer han.

Fremover nå skal vi tette igjen bakover, slår DFK-treneren fast. – Vi skal ta med gode ting offensivt og komme sterkere tilbake. F.eks. Bonganas kjempemål, og Mollys frisk innhopp som resulterte i 2 nettkjenninger.