Det så ut som om grillsesongen har gjort mer skade for Heradsbygda enn DFK3 i år.

1-6 Heradsbygda (80 min)

2-6 Heradsbygda (90 min)

Startoppstilling: Bilal – Alex – Henrik – Simen – Haraldsen – Nilsen – Thomas L – Evensen – Goran – Karan

Innbyttere: Håvard, Rune, Rashid, Latif

Ord blir fattige. Vi er grisegode og leverer kanskje tidenes 1. omgang. Fantastiske bevegelser, gode valg med ballen og beinhard jobbing gir oss veldig godt betalt.

Vi innleder kampen med å skape en haug med sjanser og allerede etter 14 min får Karan ballen på corner, sleiver ballen som til slutt ender hos Simen som banker inn 1-0. 10 minutter senere slår Thomas L en nydelig ball til Goran på kant, legger videre inn i boks som etter litt om og men ender hos Nilsen som putter ballen i mål. Dette resultatet står seg helt til pause selv om vi dominerer stort og står omgangen ut. Vi fortsetter der vi slapp i 2. omgang og produserer sjanser på løpende bånd. Etter 52 min vinner Goran ballen dypt på banen, tar et par reale magadrag før han forserer alt som er av Heradsbygda-spillere, slår inn til Karan som er alene foran mål som enkelt kan bredside ballen i mål. 10 minutter senere får vi et frispark som blir tatt raskt, Goran får ballen og enkelt bredsider ballen i mål. Når urskiva viser 65 minutter, finner Latif Karan som fra død vinkel lobber inn 5-0. Ved første øyekast kan det se ut som et mislykket innlegg, men alle som kjenner Karan vet at dette neppe var tilfeldig. Nå er vi virkelig i fyr og flamme, minuttet senere vinner Thomas L ballen på midten, gjør alt selv før han lobber inn 6-0. Etter dette mister vi litt initiativet i kampen, føler oss fornøyd med dagens innsats og lar Heradsbygda reduserer 2 ganger som kun må settes på kvota vår for latskap.

Dagens 3 BB: Goran, Karan, Patrick