Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Hentet fra N3sport sidene

5 divisjon i år 2000 for Kollen!!!!!

Endelig klarte vi det, herlig å vite at vi var det beste laget til slutt. Vi  i trener teamet var aldri sikkere på opprykket fordi vi har måttet slite for alle poengene denne sesongen. Vi har på en måte manglet «flyten» et opprykslag har. Åskollen FK ser frem til å møte klubber som DBK, Glassverket, Skiold og Drafn 2. Det vil nok bli litt av noen «slag» i nesteårs 5 div. mellom naborivalene Glassverket og Åskollen FK.Åskollen FK vil takke sine hovedsponsorer for trofast oppbacking gjennom sesongen 99.Takk til Akropolis, VG, NIKE og KIWI vårveien.

Hentet fra gjesteboka til Øren Supersonics sidene

#10 Jacobsson, Drammen IBK

Jeg vil først og fremst takke og gratulere alle Kollenspillere for og med opprykket og den påfølgende seiersfesten i går kveld. En fest hvor gutta ble servert av en mindre edru Stabekk i baren på Pigen. Det er helt klart at om denne noe tvilsomme bartenderen skal gjøre suksess i bransjen, må han lære seg den soleklare forskjellen på tonic og farris. At han i tillegg fornekter sin gjentatte grove bomerter gjennom hele kvelden, kan nok ikke slå heldig ut i lengden.

#10 Bjørn Even Stabæk, Sonics

 Vil bare melde fra om at Åskollen rykket opp i femte divisjon igår under ledelse av Sonics spiller Leif H Nordahl. Han var overaskende rolig på linja kampen gjennom, men under by turen på kvelden var det værre. Ønsker Leifen god bedring i dag.

Del dette innlegget