Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Henning Thomesen klar for DFK

Drammen er i ferd med å sikre seg midtbanespilleren Henning Thomesen (21) fra Solberg SSK. Papirer er skrevet under, sendt inn til NFF for registrering/godkjenning og kun formaliteter står igjen før avtalen er endelig klar. Thomesen er opprinnelig Solberggutt, men ble tidlig lagt merke til som et lokalt talent og ble hentet til Strømsgodset som guttespiller. Som juniorspiller gikk ferden videre til Mjøndalen der han spilte Junior-Elite og 3. divisjon senior for MIF’s 2-lag. Henning er en spiller med et klokt fotballhode og innehaver av gode basisferdigheter. Han er teknisk veldig god og har en finslepen skuddfot.

– får et sinnsykt bra lag!

Elektrikkerlærlingen beskriver seg selv som en offensiv spiller som liker å ha ballen i beina. Han har aldri vært noen storscorer, men trives bedre med å strø gjennombruddspasninger til angripere som kommer på gode løp. Thomesen gikk til moderklubben Solberg da de rykket opp i 3.divisjon forrige sesong, men lite folk på trening og en spillestil som ikke passet ham førte til at det holdt med en sesong. – Jeg liker å spille fotball, ikke sparke den, forklarer midtbaneteknikkeren.

Thomesen har ambisjoner om å spille på høyeste nivå som mulig for ham og da forespørselen fra Drammen FK dukket opp ble han nysgjerrig på klubben. Fra før kjente han hovedtrener Ramsfjell fra perioden i MIF, samt Fossum og Garmo som han har spilt sammen med. Etter noen få treninger var Thomesen overbevist om at DFK var den rette klubben. – Drammen vil spille fotball langs bakken, det er det jeg liker, forklarer midtbanespilleren som gleder seg til å spille god fotball med DFK. – Det er moro å være med en klubb som satser og har gode treninger, det er noe jeg har savnet. Thomesen har stor tro på det sportslige opplegget og synes klubben har mye spennende på gang. – Jeg kan ikke skjønne annet enn at vi får et sinnsykt bra lag for 3.divisjon og kommer til å kjempe i toppen, avslutter nysigneringen optimistisk.

Vi ønsker Henning Thomesen velkommen til klubben og lykke til med sesongen i den blå DFK-drakta med draktnummer 16 på ryggen!

Del dette innlegget