Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Halvspilt serie & takk til våre sponsorer

Nå som sesongen er halvspilt vil vi gjerne benytte anledningen til å takke våre samarbeidspartnere. Vi har ikke så mange, men merkevarene er så sterke at de står ekstremt godt på egne bein. Med det sagt er det alltid plass til flere samarbeidspartnere i vår sponsorpool. Mer info om dette finner dere lenger ned.

Sesongen så langt har vært eventyrlig og overgått alle våre forventninger. Selv om sesongen stort sett har vært en stor medgangsbølge er vi ydmyke og ærgjerrige nok til å vite at disse resultatene ikke kommer av seg selv. Uten hardt arbeid og gode støttespillere på og utenfor banen hadde ikke dette vært mulig.

Åskollen FK som klubb forsøker å være bevisste på samfunnsansvaret vårt som idrettslag og har ved hjelp av våre samarbeidspartnere hatt mulighet til å bidra med utstyr og midler for å skape en bedre idrettshverdag og blant annet for at flere lag i naboklubbene våre har kunnet reise på turneringer i utlandet. I tillegg til dette var vi aktive bidragsytere til Solidaritetsfondet i regi av Drammen idrettsråd for å minske økonomiske barrierer innen idretten. Dette er tiltak vi mener gir ringvirkninger i idretten utenfor vår egen virksomhet. Tusen takk for all hjelp!

Har du eller din bedrifts merkevare lyst til å bli styrket gjennom assosiasjon til Åskollen FKs verdier som klubb og våre samarbeidspartnere? Har din bedrift sammen med Åskollen FK lyst til å bidra til glede i breddefotballen?

Lokalisert i hjertet av Buskerudfotballen er vi i all ydmykhet blikkfanget blant breddelagene i en region hvor breddefotball er noe alle har et forhold til. Vi er en jordnær klubb som gang på gang har vist at vi ikke er redd for å skille oss ut og opplever at vi får mye oppmerksomhet fra publikum og media.

Sponsorpakker hos Åskollen FK gir dere:
– Eksponering og profilering mot et bredt publikum i Drammensregionen.
– Tilgang et sterkt nettverk av andre sponsorer
– Omdømme- og assosiasjonsverdi.
– Innsikt i en annerledes klubb med et unikt kameratskap.
– Eksponeringsmuligheter i buskeruds største innendørsturnering på seniornivå.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon!

Vi i Åskollen FK ønsker med dette alle en riktig god sommer!

Del dette innlegget