Halingdal – DFK Jr Elite 2-3

Det var stor stemning i bussen hjemover fra Hallingdalskampen, etter at DFK jr Elite tok 3nye poeng og ble seriemestere 2 runder før slutt. Se video 🙂

En vanskelig borte kamp ventet Jr gutta våre og ikke minst en lang reise. Som potensielle seriemestere tok DFK ingen sjanser og sendte DFK Jr Elite oppover i buss. Hallingdal jr vant i 2012 den samme serien som våre gutter nå har vunnet 2 serierunder førslutt. Sterkt !!

Totalt i kampen styrte DFK spillet og hadde ballen klart mest, men det var HFK som allikevel scoret først i det 58 min. 1-0 til hjemmelaget. Kun 12 minutter senere var igjen HFK frempå og økte ledelsen til 2-0. Nå så det mørkt ut for Jr gutta tiltross for spillemessig overtak. Så endelige klaffet det også foran kassa og  Mathias Ask Olsen ordnet redusering 4 minutter etter HFK sin 2-0 scoring. Dette ga gutta blod på tann og kun 6 minutter senere scoret Mario Perez. 2-2. Nå luktet DFK gutta glitter og sølv og kjørte på og rein gammel Kollen stil hentet de frem kreftene og viljen mot slutten og ordnet en 2-3 seier etter at Jr veteranen Robel Hande scoret. Stemningen var høy og jubelen stod i taket, da det ble klart at DFK  gutta var SERIEMESTERE 2013.