HADELAND – ÅFK 3 – 2 (3 – 0 )

FØRSTE OMGANGEN ØDELA FOR OSS Denne første omgangen var klart årsverste defensivt. Vi hang ikke sammen i eller mellom leddene. Fremover skapte vi noen gode sjanser, men de berømte marginene var ikke på vår side. Hadeland kunne gå til pause med en komfortabel 3-0 ledelse etter et par store gavepakker av Kollen. Offensivt kunne vi, med litt bedre presisjon scoret 2-3 mål. Synd at vi skal ødelegge slik for oss selv tidlig i kampene. I andre omgang hadde Kollen bestemt seg for å gjøre et reelt forsøk på å hente inn Hadeland. Vi la om til 4-4-2. Allerede i første forsøk satte Stokka inn reduseringen i første spilleminutt av andre omgang. Kollen forsatt å rulle frem farlige angrep, og Hadeland spillerne ofret seg på streken flere ganger. I det 62 minutt var igjen Stokka frempå og reduserte til 3-2. Kollen forsatte og Hadeland hadde ingenting å stille opp med, men så var det de berømte marginene da ……. best lar dette seg synliggjøre med å forklare en trippelsjanse som vi først setter i tverrleggeren, så blir den reddet på streken, før en av setter den i stanga og ut …..nei, her ga vi bort muligheten til 3 poeng på rørete defensivt spill i 1 omgang.

Stian Brekke 50 Kai Guddal 90 Bjørn E Stabæk 90 Fredrik Askjem 90 Ronny Lian 90 Lars C Stokka 90 2 B Fredrik Volden 90 1 B Thomas Backe 90 Anders Tærud 45 Morten Idal 70 Anders Grøterud 90 1 Geir Erik Nilsen 45 Espen Børsum 20 Vidar Tenamnn 40 B