Groruddalen var soleklart i best i finalen mot Konnerud

Det ble en klar Groruddalen seier mot Konnerud i finalen

Hentet fra dt.no: Det myldrer av gode skiløpere i bygda, men nå har klubben også tatt målet av seg til å rykke ett hakk opp i fotball. Under Kollen Cup i Mjøndalshallen viste laget at det er noe på gang ved å gå helt til finalen. Der ble det riktignok 5-1-tap mot Groruddalen som vant cupen for 4. gang. I semifinalen slo turneringsvinnerne Mjøndalen som forøvrige tok bronse etter 8-2-seier over Skiold. Konnerud-kaptein Marius Plünnecke har stor tro på laget i årets sesong. -Vi har mange nye spillere, og derfor var det litt varierende spill i dag. Vi hang likevel brukbart med i finalen, og etter hvert som vi får samspilt alle de nye spillerne så tror jeg dette kan bli bra. Vi har bra trenere og det satses seriøst. Jeg har vært med i klubben en del år, og det har aldri sett så lovende ut som nå, sa Konnerud-kapteinen til Drammens Tidende etter 2. plassen i Kollen Cup. I motsetning til flere andre turneringer så sliter ikke den driftige arrangørklubben Åskollen med dårlig påmelding. I år var det med 22. lag i Kollen Cup. -Jeg tror klubbene er fornøyd med selve arrangementet, og vi trekker jo også lag til oss utenfor fylket. Dessuten tror jeg mange av klubbene og spillerne ser det som en bra ekstraservice at vi har en veldig oppegående dekning av turneringen på hjemmesiden vår, sier turneringsleder Richard Hagel.