Grorud tok full pott i Kollen Meny Cup

Lagene virker nervøse i åpningen, og føler hverandre på tennene uten å skape særlig med sjanser. DFK åpner målkontoen etter at Bonga Bungana kommer alene med keeper Erik Walcot. Grorud svarer umiddelbart og skaffer seg en amerikaner. Denne lykkes de imidlertid ikke Jens Andersen å omsette. Minuttet etter får de sjansen igjen, og kaptein Jens Andersen tar ansvar på nytt. Men Karagøz i DFKs mål er i det umulige hjørnet, og avslutningen ender i stolpen. Det er likevel Grorud som skaffer seg et spillemessig overtak, selv om DFK er ivrige etter å kontre. Etterhvert får Grorud belønning for innsatsen i form av nok en amerikaner. Jens Andersen prøver seg for tredje gang, men mislykkes nok engang. Istedet setter Bonga Bungana fart for DFK og klinker ballen i mål. 0-2, men kampen virker langt fra avgjort. I det 10 minutt mener Ole Jørgen Sylling Berg hos Grorud at det er på tide å gjøre noe med den elendige uttellingen; han runder to mann og setter ballen utagbart bak Karagøz i DFKs mål. Drammen går rett i angrep, og skaffer seg en mulighet på amerikaner. Niklas Knutsen tar sats, men mister farten og Groruds keeper plukker ballen enkelt ut av beina på Knutsen. Tempoet faller i kampen, og spillet bølger uten at noen av lagene greier å spille seg til store sjanser. Grorud tar etterhvert over initiativet, og har et par store sjanser som Kragøz redder meterlig. Etter 20 minutter er det nok en gang Grorud sin tur til å få amerikaner. Denne gangen tar Emilio Garcia ansvar og gir Grorud utligningen. 2-2, og kampen er fortsatt åpen. Så er det DFKs tur på amerikaner, og Nije tar fart. Men, presset blir for stort, og han setter ballen i bena på Wallcot. I sluttminuttet får Grorud frispark i farlig posisjon. Jens Andersen viser frem skuddbeinet, og sender Grorud opp i ledelsen, 3-2. Kun kort tid igjen nå. DFK presser voldsomt på for å utligne i tilleggstiden, Groruds keeper er uforsiktig, og gir DFK en siste mulighet til å utligne etter å ha sparket ballen i taket. Christer Pedersen er rolig og plasserer ballen i mål. 3-3, og kampen må avgjøres på amerikanske straffer. Denne vinner Grorud 5-4, og tar dermed hjem årets pokal.