Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Greit videre i NM etter seier mot Grei

Niklas Wikinson og Eric Pascual scoret målene i 2-1 seieren over Grei i 1.NM-kvalikkrunde.

Jørgen Flåtene vil holde oss oppdatert i NM-kvalikkampen mellom Grei og DFK over mobil og på twitter med jevnlige mellomrom.

– Det snør tett og det har lagt seg et hvitt teppe over Greibanen som gjør spilleforholdene vanskelig. Halveis i omgangen har lagene kun skapt et par sjanser hver, og de glatte forholdene gjør det vanskelig å spille finfotball. Ingen av lagene har klart å ta noe initiativ. Ellers kan vår referent melde at Ephrem Clement stiller oppsiktsvekkende med drakt nr. 10 i dag, noe som forundrer både den tidligere draktinnehaveren og utstyrsansvarlig Finnestrand. – Dette kommer det til å bli en sak av, konstanterer Flåtene. Finnestrand melder på sms at trøyen skal rives av ham etter kamp!

– det er pause i kampen og vi venter på oppdatering fra Flåtene, men vi har blitt bedt om å vente siden han står i pølsekøen…

– Lagene gikk til pause med 0-0 i tett snødrev uten å ha skapt noe å skrive hjem om. – Det er full stillingskrig og ingen andre enn Lars Monsen ville ha trivdes her, rapporterer en iskald Flåtene.

– 2.omgang er i gang og våren er avlyst. Snødrevet gjør det nå vanskelig for tilskuerne å se hva som skjer på banen. DFK har foretatt et bytte og Niklas Knutsen har kommet inn for Ephrem Clement. – her er det ikke forhold for en liten teknikker, slår Flåtene fast. Det kan se ut som Thomas Backe fikk helt rett da han spådde kampen ville bli en slitematch. Ellers legger Flåtene inn årene og gir opp all forsøk på twitteroppdateringer. – Jeg har neglesprett, forklarer han og ber Gæsja i Brasil slutte å mase.

– Drammen går opp i ledelse etter 55 minutter på corner. Thomas Backe slår en corner som Nemati nikker videre. I full fart kommer nysigneringen Eric Pascual og styrer ballen inn sitt første mål for klubben! Men hvor lenge var Adam i paradiset? Minuttet etter sørger Grei for balanse i regnskapet da de utnyttet en bom på et avklaringsforsøk. Alene med keeper fra bare 10 meter bredsider Greispilleren ballen kontrolert inn i lengste hjørnet.

– DFK-supporterne kan ellers melde at både kaffe og vafler smaker godt på Greibanen, og at hjemmesupportere viser stor gjestefrihet!

– Mahdi Fayyaz inn for Marius Backe etter 60 minutter. 

– I det klokka passerer 75 minutter sender Niklas Wilkinson DFK opp i ledelse med sitt glohete venstreben. Et langt frispark inn i hjemmelagets målgård fører til mye klabb og babb før Wilki lomper ballen inn fra skrått hold i en fin bue over keeper. 

– Thomas Syvertsen har vært god i feltet i dag og rydder nok en gang opp når Grei er på visitt.

– Ola Narnor inn for Nicolai Njie i det 85 minutt.

Kampen ebbet ut med 2-1 seier til DFK. Kampen ble aldri velspilt, til det var baneforholdene for vanskelige. DFK gjorde ingen god match, men skal være fornøyde med å dra i land en viktig seier.

09.04.12, Greibanen: Grei IL – Drammen FK  1 – 2 (0-0)

0-1 (55′) Eric Pascual
1-1 (56′) Grei
1-2 (75′) Niklas Wilkinson

Laget: 
T.Syvertsen – R.Hamde, F.Nemati, M.Backe, P.Monga – N.Wilkinson, T.Backe, E.Pascual, G.Guvenc – E.Clement, N.Njie 
Innbytte:  
Niklas Knutsen for Clement (45′), Mahdi Fayyaz for M.Backe (60′), Ola Narnor for Njie (85′)

Del dette innlegget