Graabein – ÅFK 4-0

Så var det klart for en toppkamp igjen en ny erfaring for vår kjære gutteklubb. Det var ikke mer en 43 dager siden Kollen knuste Kongsberg og nå var det klart for å møtte tabelltoer Gråbein. Trener Nordahl merket i garderoben før kampen at konsentrasjonen var ikke rettet mot kampen og prøvde å ”piffe

” opp gutta. Men det er ikke alltid lett å motivere en gjeng med tabelltopper, etter en kamp som de hadde mot Kongsberg. Under oppvarmingen tok Leif H. En og en spiller til seg for å motivere dem til 100 % innsats, og det så ut som det hadde blitt tatt alvorlig i hvert fall de 10 første minuttene. Kollen hadde iet lite fellesskap blitt enige om å opprett holde taktikken fra KIF 2 kampen med et høyt press. Allerede etter 3 min blir Kai G. Spilt igjennom , men ballen var litt for lang slik at han kom for nært keeper som reddet mesterlig. Kollen var gode i åpningsminuttene, men de trodde vel kanskje at dette gikk veien og vips så

var Gråbein med igjen. Etter den del farlige Gråbein sjanser, fikk de ballen på hjørne av ÅFK’s 16 meter. GIF spilleren skulle slå et innlegg men bommet litt en ”sovende Kollen keeper hoppet opp for ta den men glemte at han kunne bruke armene og ballen dallet over han og i kassa.  Ikke lenge etterpå har Gråbein corner og Kollens mann på første stolpe ”hopper” over ballen og lurer resten av spillerne med unntak av en Gråbein spiller som kommer på bakere stolpe å setter inn 2-0. 30 scoringer kommer rett før pause, Kollen stopperen misser en heading og ballen går over utrusende Kollen keeper.

Åskollen prøver å skjerpe seg i andre omgang uten å lykkes, og 10 min før slutt misser Kollen backen. Gråbein spissen vinner ballen og alene med keeper gjør han ingen feil, 4-0. Ydmykende og elendig kamp fra Kollen. Godt det nå er ferie slik at alle kan få hentet seg inn til høstsesongen.

: Stephan Jacobsson – Thomas Lie (60 min Dag Grøtterud)), Jens Petter Farnes,  Fredrik Askjem, Erik Løsengen (55 min.Kristian Theie) – Jarle Nilsen, Terje Larsen, Richard Hagel (75 min Gøchan Celair), Cato Lauritsen, Henning Riise (55 min David Correia) – Rolf Næslund

BB: Jens Petter Farnes, Cato Lauritsen, Jarle Nilsen