Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Gjensyn med gamle kjente!

Det blir gjensyn med gamle kjente når Mjøndalens rekruttlag står på motsatt banehalvdel onsdag kl. 20.00 på Marienlyst. I brunt stiller tidligere DFK-spillere Benjamin Krantz og Nils-Otto Teigen. Duoen kunne vært utvidet til en trio, hadde ikke Nickolas Raaholt vært ute med skade.

For Krantz blir det nok litt ekstra rart å spille mot gamle lagkamerater. Mens Teigen forlot DFK fra juniorlaget, forlot Krantz i fjor høst en fast plass på Drammens A-lag der han hadde gjort seg bemerket med 6 mål, 9 assist og 3 BB. Krantz hadde hospitert med Strømsgodsets junior Elite lag og imponert såpass at Godset ville hente ham før fjorårssesongen var ferdig. Dessverre for unggutten satte en lei skade en stopper for videre spill i Godsettrøya, og Krantz valgte å fortsette utviklingen i Mjøndalen IF.

Drammen har hatt en solid sesongstart etter opprykket til 3.divisjon og har heng på tetlagene. Med 3 seire, 3 uavgjorte og 1 tap har de blåkledte sanket 12 poeng og ligger på en fin 6.plass på tabellen. Nå venter tre strake storkamper mot topplagene Mjøndalen2 (H), Modum (B) og Ullern (H), og Drammenserne vil få en pekepinn på hvor godt laget egentlig er. Klarer DFK å plukke poeng i disse kampene vil målet om en topp 5 -plassering være innen rekkevidde, mens null poeng vil føre til at laget detter mange plasser og ender opp i nedre midtsjikt.

Gjestende MIF-rekrutter har startet sesongen godt, og under skarp ledelse av Trond Eliassen har ungguttene plukket 15 poeng og inntar 2.plassen på tabellen. Bruntrøyene er sålangt ubeseiret i årets serie, og står som eneste lag som har plukket poeng fra tetlaget Lyn. Med 2-2 borte på Frogner stadion brøt Mjøndølingene seiersrekka til Oslolaget som før møtet hadde vunnet 29 kamper på rad. MIF innledet sesongen med et veldig ungt lag, men har i det siste fått tilførsel av noen A-spillere som gjør at de fremstår omtrent like sterke som Lyn. I forrige serieomgang knuste de Modum 4-1 i en kamp som kanskje var deres årsbeste. På topp har laget noen målfarlige angripere som Drammens stoppere må være ekstra på vakt for: Benjamin Stokke som har funnet veien til nettmaskene 7 ganger og Kim Berntzen som står oppført med 5 mål. Om Mjøndalen tar sjansen på å stille med A-spillere på Marienlysts tørre kunstgressmatte, vil det være et meget sterkt lag som stiller klar til kamp onsdag kveld.

Trener Øystein Garborg forventer en veldig tøff kamp onsdag. – Vi møter et godt lag som ikke har tapt ennå, forteller treneren som legger til at det er gøy å møte et gode lag som ønsker å spille fotball. – Vi må opp mot vårt beste for å kunne ta poeng mot Mjøndalen, og må være fullt konsentrert kampen gjennom, kommenterer Garborg

Del dette innlegget