Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

GeiloAway 2019

Etter en lang og deilig påske med påskelam, påskeskinke, påskelunsj, påskebiff, påskepils, påskeegg og påskemarsipan er vi endelig klare for å sparke litt ball igjen.

Neste kamp på tapeten er Geilo Away. Kretsen valgte for sikkerhets skyld å beramme dette oppgjøret på samme tidspunkt som Skarverennet, noe som fikk det fatale utfallet for vår del at det var umulig å få overnatting hvor hele oppgjøret til slutt ble flyttet til Gol.

Alternativet har selvfølgelig blitt buss. Ryktene vil ha det til at Gus og Molly har kjøpt fri en russebuss. Alle med grunnleggende innføring i prinsippet om tilbud og etterspørsel kan lett se for seg at det ikke er den billigste affæren nå som mai kun er et par dager unna. Siden denne bussen har en tendens til å gå varm har våre eminente reiseoperatører sett seg nødt til å legge inn en del ekstra stopp underveis. Selv om vår trofaste sponsor Taki har utstyrt oss med en herlig take-away-variant må første stopp bli på Galaxy Hokksund. Etter dette går ferden går videre til Jafs Noresund. Derfra er det lagt inn vaffelstopp på Hallingporten før vi tar lunsj på McDonalds på Flå. Estimert reisetid fra Drammen til Gol har bussjaføren som til daglig jobber svart som maler estimert til 5 timer og 48 minutter. Nevnte sjafør ville for øvrig av frykt for tekniske kontroller at vi skulle kjøre til Gol via Fagernes om Gjøvik.

NRK Buskerud har tidlig vært på banen med ønske om å rulle med oss for å lage slow-tv med «Russebussen minutt for minutt», men av hensyn til frykt for kostholdsavsløringer og sannsynligheten for upassende oppførsel på veien hjem har vi sett oss nødt til å avvise dette.

Del dette innlegget