FRAM LARVIK – DRAMMEN FK 1 – 2 (e.e.o.)

Det var en spent gjeng som møtte opp på Marienlyst for kamp gjennomgang. Retningslinjene forkampen ble gjennomgått nok en gang og spillerne var med på notene. Fokuset måtte være å forsette den knallharde jobbingen de startet med mot Vard sist helg. Hvis gutta stod opp slik engang til og roet seg litt med ball viste vi at vi hadde en god sjanse til å revansjere fjorårets cuptap. Kampen startet greit for Drammen som kom til en god sjanse med engang. I det påfølgende angrepet scorer Fram på et innlegg. De neste 20 minuttene blir det jevnt, men Fram er farligst frempå, spesielt på deres høyre side. DE siste 15 minuttene av 1 omgang kommer DFK mer med og begynner å vise seg frem med hard jobbing og godt spill. I andre omgang forsetter DFK der de slapp i 1 omgang og styrer nå kampen. Dessverre blir DFK i litt for ofte stresset og slår bort ballen på en 1 bevegelse. DFK styrer nå kampen og og er nære utlikning, mens i den andre enden styrer Hvambsal den bakre 4’ern på en strålende måte. 7 minutter før slutt har DFK en corner. Endelig klarer DFK å vinne den viktige andreballen og Simen A banker kula i krøsset. 1-1. Dermed var det klart for ekstra omganger. Den første ekstra omgangen styrer DFK klart og er nære scoringer med Molvær, Hagen og Gresko. Fram virket nå slitne. I den andre ekstra omgangen kviknet Fram litt, men DFK var forsatt det styrende laget. 3 minutter før slutt får Gresko en fin pasning på kanten. Han utfordrer innover i banen og finter vekk 2 Fram spillere før han banker kula i nota fra 16 m. Scene som fulgte etterpå er ubeskrivelige, men hele DFK stallen lå strødd utover matta i jubelscener, mens på tribunen satt et samlet styre og skrek av full hals. Nå venter forhåpentligvis et tippeliga lag i 2 runde på Marienlyst og vi i DFK lover å igjen lage fest slik vi gjorde i 2007 mot Godset

FRAMPARKEN MÅL: 4 min: Fram Larvik 83 min: Simen A 117 min: Nikola G DRAMMEN FK: R.Hvambsal – C.Pedersen, F.Tjønnøy, S.Amundsen, M.Backe – P.Kalmo (60 min Huseyin Engin), F.Nemati, T.Backe (75 min Nikola G), E.Øverby (65 min: Torleif M) – A.Myrvold, M.Hagen DFK’s 3 BESTE: Farra Nemati, Anders Myrvold, Simen Amundsen