Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Fra nettsider om første Kollen Cup

FRA  DTBB:

Cupsuksess
At Kollencup ble en suksess for Åskollen FK er det ingen tvil om. Hele 550 betalende tilskuere var innom hallen.
– VI er kjempefornøyd med publikumsfremmøte, jublet Richard Nagel, sportslig leder i arrangørklubben som feirer 10-årsjubileum.
– Denne cupen vil bli en tradisjon i årene fremover. Tror det er behov for turneringer for lagene i 4. divisjon, fortsatte Nagel

FRA IBK SIDENE

Vellykket Åskollen Cup

06.01.02: Gårsdagens «Kollen cup» i MIF hallen ble en stor suksess, både for arrangøren Åskollen som gjennomførte et prikkfritt arrangement og for Nybyen som sportslig sett overrasket både andre og seg selv med gode resultater. Konnerud var det klart beste laget og vant 5-2 over Drafn i finalen, mens Nybyen overraskende spilte bronsefinalen mot Hokksund (Eiker

Vellykket Kollen cup i MIF-hallen

FRA NYBYEN SIDENE

Flott arrangement

Først av alt må vi få rette en stor takk til Åskollen for en flott arrangert turnering. Kampene ble avviklet etter tidsskjemaet uten forsinkelser og turneringens dommere holdt meget godt mål og gjorde en meget bra innsats. Så langt vi kunne se pådro ingen av lagene seg større skader. Kun en ispose og noen brannsår ble observert. I vår pulje viste Drafn seg å være det beste laget og vant puljen. Mot alles (i hvertfall vår egen) store overraskelse kom vi på andre plass foran Åskollen og Nordre Sande.

I den andre pulja var Konnerud overlegne og vant alle sine kamper. Hokksund (tidl. Eiker) som kun tapte for Konnerud tok andreplassen foran Birkerbeinerens andre lag som var turneringens yngste med en rekke juniorspillere. Laget blir spennende å følge i 4. divisjon. Åskollen-2 måtte vente på sin første sier til innledende runder var ferdige der de slo Nordre Sande i kampen om 7. plassen.

Vi var kun en plass unna pokal og med Hennings straffemiss i den siste kampen unngikk vi også å få med oss toppscorer pokalen (Henning stoppet på 6 mål).

).

Del dette innlegget