Fra DBK sine nettsider

DBK sidene etter 3-1 seieren: DBK åpnet denne kampen ELENDIG. De første 25 min var det dårligste DBK har gjort på lenge. Vi klarte og «fighte» oss litt mer inn i kampen, men klarte bare å skape en «halvsjanse» på hele omgangen. Åskollen ledet fullt fortjent. I pausen ble vi enige om å flytte oss høyere på banen og samtidig legge bort «finspillet» og knakke til mye mer. Dette ga resultater. Vi skapte mange fine sjanser, men det drøyde helt til det 66 min før vi utlignet. Vi fortsatte presset og fikk lønn for strevet med to sene goaler. DBK dominerte 2 omgangen helt totalt og vant helt fortjent. Åskollen hadde ikke en eneste sjanse i 2 omgang.

DBK sidene etter 2-2 kampen: Dette ble en skikkelig krigekamp fra begynnelse til slutt. En ubesluttsom dommer var med å høyne temperaturen til langt over det normale. I begynnelsen av kampen er det ingen av lagene som utmerker seg og at Åskollen får straffe er helt klart vår egen skyld (eller hva Tore ?). Den siste halvdelen av 1 omgang eier DBK helt og holdent, vi utlikner og har i tillegg flere gode sjanser. At Åskollen scorer sitt ledermål 3 min på overtid er også p.g.a personlige feil (Kjetil og Hans A bør dele denne). 2 omgang blir heller ingen god omgang. Men her er det nok Åskollen som har de største sjansene. Vi satser offensivt og dette gir uttelling med en gang. Etter denne goalen ebber kampen ut med 2-2. Åskollen er flinke til å krige oss ut av stilen og vi får ikke til det finspillet vi vet vi kan.

DBK sidene etter serieslutt: Vi dreitt oss ut og gratulerer Åskollen med opprykket. Vi får brette opp armene å gå på nok en sesong i denne divisjonen