Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Finta gjorde to varp!!

Rett før lagene i 3.divisjon avsluttet vårsesongen og gikk ut i sommerferie rakk Drammen FK å gjøre et varp på overgangsmarkedet. Forsvarsspiller Matias Warp (20) ble hentet fra Mjøndalen IF, mens kantspiller Damian Kamil Budnik (22) kommer fra prøvespill i Asker. Dermed har laget som topper avdelingen fått to meget spennende spillere som kan vise seg å styrke laget ytterligere i jakten på opprykk. Den 24 manns sterke DFK-stallen fikk uventet to ledige plasser da Niklas Knutsen og Henning Thomesen valgte å kaste inn håndkleet i våres. Knutsen trappet ned til DFK2 i 5.divisjon etter å ha misset vinteroppkjøringen pga skade, mens Thomesen gikk tilbake til moderklubben Solberg i 4.divisjon pga lite spilletid. Klubben så det egentlig ikke nødvendig å fylle opp plassene etter disse to, men da Matias og Damian ble ledige på markedet var ikke klubbformann Jarle Finnestrand sen om å handle. Nå blir det spennende å se hva nykommerne kan tilføre en av de aller heteste opprykkskandidatene utover høsten.

Manager Stian Ramsfjell er meget fornøyd med nysigneringene og har stor tro på at de vil sette sitt preg på laget og styrke DFK i kampen om opprykk denne høsten. 
Slik beskriver han sine nye spillere:
– Mathias er en meget solid forsterkning som senest i våres ble jaget av flere 2. divisjonsklubber. Han er en seriøs maskin av en type med vinnerskalle på høyde med Hellum. Med andre ord en type vi trenger. Jeg kjenner Mathias godt fra tidligere som MIF-trener, og vet at i han får vi først og fremst en fantastisk 1. forsvarer, samt en back som er glad i å komme fremover med en god høyrefot. Ellers besitter han meget god fysikk! Jeg synes det er en stor fjær i hatten for oss i DFK at en spiller som MIF i utgangspunktet ønsket å beholde velger å komme til oss.

– Vår nye polske venn Damian spilte en kort periode i Vollen og trente med Asker før han kom til oss. Damian har spilt på høyere nivå i hjemlandet Polen (1.div) og kan vise seg å bli en spennende forsterkning på kant. Damian er godt trent og har sine styrke 1:1 offensivt der han har er godt fintereportuar og en fin fot, han har også vist seg som en habil avslutter. – Ikke minst presser han frem herlig engelsk fra Awat, samt vanvittig god coaching på engelsk.

Del dette innlegget