Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

F/TOFTE – ÅFK 2 4-4 (1-0)

@ Stephan J – Dag G, Tor HS, Bjørn ES, Erik S – Jarle N, Vidar S, Lars D ,Richard H ,Sean Å – Ali M – Morten N, Lars CJ, Kai G

Mål, min, type, målscore, assist
1-1, X min, Jarle N
2-2, X min, Ali M
3-3, X min, Ali M
4-4, X min, Sean Å

BB: Lars D, Jarle N, Bjørn ES

# Erik S: ‘Vi er egentlig veldig fornøyd med matchen. Vi gav dem definitivt motstand. Dessverre ble vi hengende etter hele tiden med måla slik at vi ikke klarte å ta ledelsen og vinne kampen. De hadde gode og raske spiller og jeg sleit fælt med venstre flanken dems. Ali var meget bra igjen og scorer to mål. Lars D var meget solid. Ellers var resten meget bra.
Morten N:’Vi klarte og reise kjerringa etter å ha ligget under hele tiden.

Del dette innlegget