Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Endelig er seriestart her i gult og svart

Bang! Seriestart på fredag! På tide å mobilisere. Rent praktisk er vi usikre på om vi får treningsdresser klare til alle, får vi de gule draktene ferdig i tide? Vi har gått på noen stjernesmeller i treningskamper med røde og svarte drakter (jinx?), så det er uaktuelt å stille med noe annet. Fjorårets stall er mer eller mindre borte. Hvilke spillere er fortsatt registrert i klubben og kan tenke seg å gjøre en jobb?

Av gamlegutta er Thorleif Molvær, Goran Abdulla, Fredrik Volden, Thomas Lunde, Jørgen Flåtene, Thomas Backe, Farra Nemati, Shafi Osman, Anders Haraldsen, Marius Backe, Fredrik Gusrud og Simen Amundsen klare for et nytt kapitel i gul/svart. Mange lovende gutter i den rekka, men muligens litt tynt over en lang sesong.

Farra heiv seg umiddelbart rundt og startet en folkeavstemming for å sikre seg kapteinsbindet foran Simen. Det var fortsatt usikkert om dette prosjektet var liv laga, men kapteinsbåndet skulle han for enhver pris sikre seg. Gratulerer med det. Valgobservatører har i ettertid sett at det kom inn særdeles mange stemmer for Farra fra Østeuropa og Krim-området og Simen har til gode å erkjenne valgnederlaget, men dette ser ikke ut til å stoppe Farra som er tydelig på at «folket har talt».

Selv om mange av gamlegutta tidlig meldte seg på, så vi at vi trengte flere spillere. Mange flere spillere. Det nye styret har brukt vinteren godt på å frekventere lokale vannhull og andre dansegulv med servietter og kulepenner for å signere gamle lokale fotballhelter. Som dere kan se har det blitt lagt ned et godt stykke arbeid på overgangsfronten. Dette er et knippe av de guttene som forelpig er klare:

Gjermund Fredriksen (SBK Skiold)
Paal Christian Alsaker (SBK Skiold) 
Henrik Wisløff Høyer (Skoger IL)
Kjartan Henry Larsen (Skiold)
Thomas Evensen (Øren FK)
Morten Knudsen (SBK Skiold)
Niklas Knutsen (Konnerud)
Morten Bakken (DBK)
Hans-Erik Jakobsen (DBK)
Håvard Haraldsen (Wam-Kam)
Patrick Waal (Glassverket)
Thomas Rønning (Øren FK)
Kjetil Nilsen (SBK Skiold)
Karan Bhandari (Svelvik)
Vegard Dokken (3050)
Petter Kalmo (Åssiden)

For ikke å utlevere noen er vi godt fornøyde med å ha resignert en kar som står med landskamper i både fotball (U17) og vasking i den prestisjefylte duellen mellom Solli Plass vs Stureplan (matchvinner). Et par av gutta har Tippeligaerfaring, noen er tidligere utenlandsproffer, vi har med en murer i forsvar, et par ingienører som kan brukes overalt og en snut som umiddelbart utnevnte seg selv til botsjefen fra helvete. I gjennomsnitt har vi ligget på 2 strekkskader pr økt, så vi så oss nødt til å signere en fysioterapeut også. Tilfeldigvis viste det seg at han i tillegg til dette var en habil keeper. For å være på den sikre siden signerte vi også en sleip forsikringsagent, eller assurandør som han liker å kalle seg.

Vi er i ferd med å bli en sinnsykt bra gjeng. Hva det holder til med 3 ukers oppkjøring i dagens 5. divisjon aner vi ikke, men som alle andre mosjonistlag satser vi på å spille oss i form utover sesongen.

Nå er det på tide å gi seg før dette blir et blogginnlegg.

Del dette innlegget