Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

endelborg er ansatt som assistenttrener for A- og juniorlag

Den tidligere Godsetspilleren Jan Wendelborg er ansatt som assistenttrener for A- og juniorlag.

Drammen FK er meget fornøyd med å ha fått ressurspersonen Jan Wendelborg inn i trenerteamet. Wendelborg har som spiller erfaring fra øverste nivå med Strømsgodset, og som trener har han i flere år drevet med spillerutvikling av de yngre. I tillegg har pedagogen som til vanlig jobber i læreryrket, hatt treneransvar både for Åskollens A-lag og Damelag.

En sparringspartner
Wendelborg oppgave blir i hovedsak å bidra A- og juniortrener i treningsarbeide og kamp. Den nyansatte assistentreneren kommer til å delta fast på treningsfeltet en gang i uka for juniorene og en gang i uka for seniorene. – Jeg kommer til å støtte og assistere i kamper og være en sparringspartner for trenerne, forklarer Wendelborg som gleder seg til å sette i gang med oppgaven.

Et godt DFK-år
Assistenttreneren har allerede dannet seg et godt bilde av lagene han skal jobbe med og tror dette kan bli et godt DFK-år. – A-laget virker solid og godt det de driver med om dagen, jeg tror det kommer til å gå bra i år, forteller Wendelborg. Han har latt seg imponere av juniorlaget i vinter, men er usikker på hvordan de står når de møter de beste lagene. – Juniorlaget har gjort det godt i treningskampene, men kommer til å møte tøffere motstand i junior interkrets. Nåløyet er tøffere for å oppnå gode resultater der, men unggutta har absolutt muligheter til å hevde seg, mener treneren.

Ungt løft
Jan Wendelborg er også involvert i Strømsgodsets ”ung løft”, der han er spillerutvikler for de yngre lagene. Spillere som blir plukket ut av klubbene selv blir invitert til et treningsopphold der Godset er med på å videreutvikle deres ferdigheter. Wendelborg har i flere år vært engasjert av Strømsgodset og jobbet med talentutvikling, og stortrives med jobben. – Å få lov til å være med å utvikle unge spillere er en artig jobb, sier treneren med et lite fornøyd smil.

Del dette innlegget