Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Drammen Liftutleie løfter Åskollen

Drammen Liftutleie har alt du trenger av maskiner og utstyr, og er en av landets største aktør innen utleie av maskiner og utstyr. Drammen Lift Utleie AS har vært med støttet Åskollen FK tidligere, både som sponsor, men også med utleie av lift til ulike arrangementer opp igjennom årene. De stiller alltid opp med en hjelpende hånd til klubben noe vi setter stor pris på.

I år har Drammen Lift Utleie AS gått inn i vårt samarbeidsnettverk, de ønsker å støtte Åskollen FK sine mål om å skape øyeblikk, minner og ikke minst inspirerer barn og unge i vår bydel til å holde på med aktivitet og fotball.

Drammen Lift Utleie AS  har en ambisjon om å være blant de beste i bransjen og har satset tungt på vårt verksted for å levere produkter av høy kvalitet. Vårt solide verksted og gode vedlikeholdsrutiner resulterer i høyere effektivitet og mindre tapt tid hos våre kunder.

Drammen Lift Utleie AS har i dag ca 3000 utleieenheter fordelt på ca 750 lifter, trucker og teleskoptrucker, gravere fra 1-25 tonn, minikraner, mobile brakker og containere samt bygge -og anleggsutstyr. I tillegg har vi et bredt utvalg av byggvarme med forskjellige driftsmuligheter. Bedriften operer på landsbasis med våre underbrolifter, jernbanelifter og fjellborutstyr.

Vi i Åskollen FK setter stor pris på deres engasjement og støtte til gi noe tilbake til bydelen Åskollen.

Vi oppfordrer alle våre følgere til å ta kontakt med Drammen Lift Utleie AS både til små og store prosjekter, enten det er hjemme eller i jobb sammenheng.

Del dette innlegget