Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Drammen har signert Tomas Lian

Drammen har signert Tomas Lian fra 4.div.klubben Namsos. Lian har flere år med 3.div.erfaring for Trøndelagsklubben og er en allroundsspiller som kan bekle de fleste roller. I DFK vil han i første omgang få prøve seg på kanten, enten som back eller ving. Lian fluytter til Drammen pga. studier, og siden han kjenner Niklas Wilkinson fra før var det naturlig å ta kontakt med Drammen FK. Trener Garborg har latt seg begeistre av trønderen og ser på ham som en flott tilvekst i stallen.

-Jeg er veldig fornøyd med å signere Tomas Lian, forteller treneren. Lian er en spiller med veldig gode holdninger og kan brukes både på midtbanen og i forsvaret. Han er en duellsterk spiller, bra fotballforståelse og dedikert i sitt treningsarbeide.

– Samtidig er det bra å få inn en trønder i spillergruppa. Gutta trenger å bli kjent med en annen kultur en bare Snappys kebab i Drammen, avslutter treneren med et lite glis om munnen.

Lørdag gjester Røa Marienlyst kl. 15.00 i en kamp som er viktig for DFK å vinne. Med tap i denne kampen må det plutselig begynnes med å se seg bakover på tabellen, siden bunnlagene da begynner å komme nærmere. 

Del dette innlegget