Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Drammen-Flint 4-2 (3-0)

DFK viser gode takter om dagen og hadde små problemer med å beseire et litt tafatt Flint-lag.

Hjemmelaget kom godt i gang og leverte en solid 1.omgang med mye godt angrepsspill. Fine kombinasjoner førte til mange angrep, og på topp leverte spissene varene. bakover på banen var fjorårets beste spiller, Marius Backe, tilbake og holdt Flintspillerne på avstand. Utover i andre omgang ble det foretatt flere bytter uten at det svekket de blåkledde nevneverdig, og hjemmelaget hadde full kontroll. På 4-0 trodde alle at kampen var over, men Flint klarte å spille seg inn igjen ved å skape litt spenning med 2 mål på tampen. Et lite skår i gleden var Njies skade, en real strekk i låret som kan komme til å holde ham ut av spill en måneds tid.

Trener Garborgs kommentarer:
Vi var til tider meget gode idag. Første timen er noe av det bedre vi har gjort på lenge, særlig offensivt. Vi er dyktige i fri og oppspillsfasen. Vi har mange samtidige bevegelser som gjør at vi skaper rom og utnytter dem. Samtidig er vi dyktige i overgangsfasen offensivt. Vi skaper mange sjanser etter flott angrepsspill og med litt mer nøyaktighet foran mål kunne vi ha avgjort dette tidlig. Vi har ok balltempo i vårt klassiske pasningsspill og Flint henger ikke med i det hele tatt.

Men alt er ikke like bra. Jeg synes vi slipper Flint til altfor mange unødvendige sjanser imot etter rett og slett slurv fra vår side. Hadde det ikke vært for en god Sully kunne vi sluppet Flint inn i kampen igjen. Uansett: ser man bort fra siste 15 minuttene idag er dette en kamp gutta kan være veldig fornøyd med. Jeg ba for tre uker siden om at vi må gå i oss selv og gi alt fremover. Det har guttene gjort til de grader.
Mange som gjør en solid jobb idag. Molly begynner å vise gamle takter, Knutsen fortsetter og pøse inn mål og sentralt på midten er Pascual og Thomas B meget gode. Gledelig er det også å se at Gøksel viser seg frem på en veldig flott måte idag. Det begynner å ligne på noe:-)
Synd at Nije måtte ut med en strekkskade, men han kommer tilbake.