1-1 Vestfossen2 47 min

1-2 Vestfossen2 58 min

2-2 Fredrik V (Thomas E) 67 min

3-2 Fredrik V (Patrick) 80 min

Vi har hele 12 forfall i dag grunnet skrubbsårskader, skader etter a-kamp, jobb og generell høy Biscuit-faktor. Likevel mønstrer vi en sterk start 11´er. Før kampen etterlyses det mer trøkk, innsats og vilje som vi har savnet i de foregående kampene. I beste Marit Breivik-stil blir vi enige om presshøyde og gjennomføring før kampen, noe gutta responderer veldig bra på. Vi legger oss lavt fra avspark og venter med å sette presset til de nærmer seg midtbanen. Vestfossen responderer med å slå mye langt, noe som er lett for oss å forsvare oss mot. Grunnspillet vårt sitter, noe som gjør at vi har ballen mest. Vi er flinke til å trille ball på få touch, noe som gjør at Vestfossen2 må løpe mye i mellom. Vi kommer til et par store sjanser, Fredrik V er veldig frisk på sin venstrekant, forserer 3-4 mann et par ganger hvor kun en god Vestfossenkeeper unngår at vi tar ledelsen. Rashid er også gjennom og er uheldig som skader keeperen deres som nok en gang avverger et DFK3-mål. Vestfossen2 skaper lite, det nærmeste de kommer, er på en dødball som går utenfor. Etter 30 minutter får vi en corner som Idal serverer inn i feltet. Det trøkket vi har etterlyst var i aller høyeste grad til stede når Anders H header ballen i mål, men som dommeren allerede har blåst på. På vei tilbake konstaterer vi at det er hele 2 Vestfossenspillere som blir liggende igjen på bakken. Etter 33 minutter får vi en ny corner. Gullfoten til Idal slår nok en fin ball inn i feltet hvor hvem andre enn målgarantisten Pål Remi noterer seg for sin andre cornerscoring på rad dunker ballen i mål. Hurra, 1-0!!! Vi fortsetter å trille ball, gjøre jobben defensivt og kontrollerer kampen inn til pause.

I pausen er fokus å fortsette å legge ned den jobben vi har gjort til nå. Vestfossen har 2 gode sentrale midtbanespillere vi må være obs på samtidig som de prøver å doble på kant når de ikke slår langt. Offensivt må vi fortsette å spille oss ut og samtidig sette deres trege forsvar under press.

Vi rekker såvidt å starte 2. omgang før vi får et slag i trynet. Vi mister ballen i en overgangsfase, får et brudd hvor Vestfossen2 kommer helhjertet på vår venstreside, slår inn og scorer. Vi fortsetter å ta tak i kula, Thomas E kommer innpå som et friskt pust og er en konstant trussel for Vestfossen2. Etter 58 minutter er vi nok en gang slurvete i frispillingen, ukonsentrasjon gjør at Vestfossen2 vinner ballen høyt i banen og får en 3 mot 1 situasjon som de er gode og setter i mål til 1-2. Kampen er snudd før kvarteret av 2. omgang er spilt! Vi flytter Thomas E fra spissplass til høyrekant og får umiddelbart betalt etter 67 minutter når han fosser ned høyrekanten, slår et hardt, lavt innlegg til Fredrik V som kriger inn utlikningen. Nå er vi inne i kampen igjen! Fredrik V kommer til et par halvkramme sjanser som fortjener en bedre skjebne, vi er farlig nære på flere cornere og jager virkelig seiersmålet. Selv om Vestfossen2 har flere innbyttere, merker vi at de begynner å bli slitne nå. Etter 80 minutter slår Thomas L en fin ball inn i feltet. Patrick kjemper med nebb og klør mot 2 forsvarsspillere før han pirker ballen videre til Fredrik V som dunker ballen i mål!! De siste 10 minuttene flytter Vestfossen opp det de kan og begynner å dunke enda mer langt. På grunn av kramper, slitne bein og skader, legger dommeren til hele 7 høydramatiske tilleggsminutter. Vi forsvarer oss godt, men de kommer til en kjempesjanse like før slutt hvor Chris gjør en mesterlig dobbelredning som sikrer oss 3 poeng i dag like før dommmeren blåser for full tid.

Oppsummering: Seire som dette smaker godt. Alle på laget tar ut det de har for å dra denne deilige seieren i land! Vi vinner fullt fortjent og tar med dette vår 2. seier på rad i nye drakter!

Dagens 3 BB: Fredrik V, Anders H og Morten.