Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Drammen FK3 – Svene 11-2 (4-2)

Vi er så sinnsykt gode for tiden! Det kan Svene skrive under på som slukøret dro hjem med 11-2 i snippsekken.

11-2 Jørgen F (Alex) 85 min

Vi sliter litt med å bli vant til den sleipe matta som en følge av det store regnfallet og etter 6 minutter får Svene drømmestarten når de går opp til 1-0 etter en lang ball mot sin venstre kant. Vi tar tak i kula og jobber og kjemper. Etter 18 minutter slår Karan enn kjempeball i det beryktede rom2 mellom stopper og back på Svene til Fredrik V som har startet perfekt, slår inn på 1. stolpe hvor Ketil i en alder av 27 år kan notere seg for sitt første seniormål noensinne! Vi styrer kampen nå og kommer til en rekke sjanser. Ketil blir snytt for en soleklar straffe når han har hele forsvarsrekka til Svene på slep alene med keeper. Han får også et mål feilaktig mål annulert pga offside. Etter 33 minutter slår Ketil en nydelig stikker til Thomas E som fosser gjennom og skyter DFK3 opp til en 2-1 ledelse. 4 minutter senere vinner Morten ballen høyt oppe i banen etter et litt langt innlegg, finner Peter på 1. stolpe som kan øke ledelsen til 3-1. Nå er vi igang! Fredrik V plukker umiddelbart opp et løst tilbakespill fra avsparket til Svene og øker til 4-1. Det er derfor veldig surt når dagens keeper Børsa blir litt passiv på en utboksning som gjør at Svene kan redusere til 4-2 rett før pause.

Jørgen tok opp hanskene og leverte en god prestasjon mellom stengene mens Chris er skada og Sila drikker Pina Coladaer i syden.

Så langt i 1. omgang har vi levert fantastisk fotball! Vi er gode på sette opp hverandre med fine trekantpasninger, få touch, god kommunikasjon og masse bevegelse. Vi observerer at Svene blir mer og mer slitne.

Vi fortsetter å kjøre på. Svene ser slitne ut etter en tung 1. omgang for deres del. Etter 53 minutter får vi vår første corner for dagen. Vi har vist oss å være gode på cornere de siste årene og i dag er intet unntak. Morten slår sin fantastiske signaturcorner til Fredrik V som dunker ballen i mål med hodet. Vi er fortsatt ikke forsynte og fortsetter å legge ned den fantastiske fotballen vi har levert de siste kampene. I det 65. minuttet vinner vi ballen høyt på banen. Thomas E finner Jørgen F som har startet et nydelig løp i bakrom og elegant lobber ballen over en sjanseløs Svenekeeper. 1 minutt senere får Jørgen F ballen på egen banehalvdel hvorpå han iskaldt fyrer av ballen som går i en fantastisk bue over keeper og i mål til stor ekstase for våre elleville tilskuere! Referansene til Xabi Alonso mot Newcastle er åpenbare! 2 minutter senere spiller Jørgen F opp Fredrik V på hjørnet av 16.meteren som like greit bare kliner ballen i mål til 8-2. Svene rekker nok en gang såvidt å ta avspark før vi vinner ballen. Fredrik V får ballen på venstrekanten, tar en Usain Bolt nedover venstrekanten før han slår en lav ball som går gjennom hele feltet til Alex på bakre – BANG! 9-2! Som om ikke det var nok, minuttet senere får Lunde ballen på høyresiden, slår et hardt innlegg til Fredrik V på 16. meteren som bryster ballen tilbake til Thomas E som limer ballen i nota bak en sjanseløs Svenekeeper, 10-2! Med dette målet har vi nå scoret 5 mål på 10 minutter. Svenespillerne ser svimle ut der de med godt plantet hoftefeste gisper etter luft og lurer på hva som har truffet dem. Vi fortsetter å kjøre på, men det blir ofte litt mer Hawaii-preg når vi leder så mye. Vi er gode til å variere spillet vårt, vi angriper både bredt og sentralt og Svene sliter med å knekke DFK3-koden. Etter 85 minutter slår Alex en ball perfekt inn til Flåtene som kjør det han kan best, kjører karusell med svimle Svenere før han fastsetter sluttresultatet til 11-2.

Vi er virkelig i siget i dag! Det spillet vi varter opp med for tiden varmer like mye som resultatet. Fy søren, nå er vi gode!!!

Dagens 3 BB: Jørgen F, Karan og Fredrik V.

Selv om alle på laget får en BB i boka mi i dag!

Anbefaler samtidig de som ikke har fått den med seg enda om å høre den nye DFK-sangen. Trykk her!