Toppoppgjøret mot Steinberg endte til slutt 1-1.

0-1 Steinberg – 40 min

1-1 Karan (str) – 84 min

Lagoppstilling: Bilal – Henrik – Pål Remi – Simen – Idal – Husøy – Thomas L – Anders – Jørgen – Goran – Karan

InnbyttereLatif – Thomas E – Rashid – Nilsen – Fredrik A – Aleks

Steinberg går ut i et knallhardt tempo, står høyt og er gode til å stresse oss de første 20 min. En liten stund er vi litt bekymret over hvordan dette skal gå. Heldigvis står vi godt imot og får etterhvert etablert oss høyere i banen. Kampen bærer preg av at det er 2 godt over gjennomsnittet gode 5. divisjonslag som møtes med tette dueller og bra tempo. Det kjempes og kriges uten at noen lag kommer til noen spesielt store sjanser. Når vi har spilt 30 min, blir Jørgen dratt ned i feltet på en corner. Hele Åskollen ser at det bør blåses straffe, men det hjelper lite når dommeren ikke er enig. Etter 40 minutter scorer Steinberg på et dritbra angrep der de kombinerer flott og alene mot Bilal går opp i ledelsen, en ledelse de kan ta med seg til pause.

I pausen ser vi absolitt muligheter for å få med oss noe herfra. Begge lag har kommet til et par brukbare sjanser, Goran nærmest for oss og Steinberg med et lite overtak omgangen sett under ett. Vi ser at det kommer til å bli muligheter her og at vi må bli litt mer giftige siste 1/3-delen av banen.

2. omgang starter som den 1. sluttet med et tett oppgjør mellom 2 lag som vil få med seg et resultat. Etter hvert som omgangen utvikler seg, får vi et større og større initiativ i kampen. Thomas E kommer til en 2-3 store sjanser, skyter i stanga og er uheldig alene med Steinbergs gode keeper. Etter 84 minutter handser en litt klønete Steinbergspiller innenfor 16-meteren. Karan er sikker som banken fra 11-meteren og utlikner til 1-1. Alt i alt er 1-1 et greit resultat, men vi kunne fort fått med oss noe mer tatt i betraktning de store sjansene vi produserte på slutten.

Dagens 3 BB: Thomas E, Simen, Jørgen

Dagens kaktus går til Steinberg-spissen som klarer å lire av seg det ene fjaset etter det andre som ikke er verdt å gjengi her og som topper det hele med å prøve å filme seg til et slag av Pål Remi for å få han utvist. Det er mange bra folk på Steinberg, men det her trekker kraftig ned inntrykket av dere.