Drammen FK3 – Skrim 5-2 (1-0)

Kampen mot Skrim ble litt som å få en blow-job uten utløsning. Fortsatt godt, men potensialet for noe bedre er absolutt til stede.

5-2 Skrim 83 min

Vi har en tydelig kampplan i garderoben, men når regnet begynner å lave ned på banen på oppvarminga ser det ut som om vi vil være et helt annet sted enn på Kollen Road. Når vi i tillegg vet at vi møter et lag som vi burde ha god kontroll på sånn rett før sommeren, må vi gå et par runder med oss selv før start.

Vi tar kontroll på kampen mot et Skrim-lag som ligger lavt og gir fra seg lite bakrom. Selv om flyten ikke er like god som den har vært de siste kampene, har vi stålkontroll, dominerer banespillet og nekter Skrim å skape noe som helst. Etter 20 minuter får Alex ballen på høyrekanten, slår inn til Thomas E som har trukket ut på hjørnet av 16. meteren og dunker ballen i mål. 1-0. Vi fortsetter å etablere spillet på deres banehalvdel, hvor vi kommer til en og annen sjanse, men ikke noe mer, resultatet står seg til pause.

I pausen formaner vi at vi må fortsette å holde trykket, konsentrasjonen og prestasjonene oppe for å få kampen inn i det sporet vi vil. Vi mangler litt ryddighet i pasningskvaliteten, noe som gjør at vi tidvis blir mye mer unøyaktige enn vi pleier å være. Når det er sagt, har vi hatt dette utgangspunktet flere ganger før og vet at det kun er snakk om små justeringer for å virkelig få ting til å løsne når motstanderen blir så slitne som de pleier å bli på Kollen Road.

Vi responderer umiddelbart på pausepraten, tar tak i kampen og har et bra tempo i spillet vårt. Etter 50 minutter slår Alex en ball inn i banen til Thomas E som ser ut som om han har fått en Super Mario-stjerne når han først passerer 1 Skrimspiller, så 2 Skrimspillere og 3 Skrimspillere, tilogmed 4 Skrimspillere og i tillegg en utrusende Skrimkeeper som toppen på kransekaka før han kan trille ballen i mål. Rein og skjær klassescoring! 2 minutter senere spiller Thomas L fri Fredrik V som enkelt kan curle ballen i lengste hjørne til 3-0. Etter 65 minutter reduserer Skrim til 3-1 etter slurv fra vår side. Når kampuret viser 70 min, får vi en kontring ned på venstrekanten. Fredrik V forserer en mann, spiller vegg med Thomas E, får ballen igjen, slår vegg en gang til, før han spiller opp Thomas E på nytt som får gleden av å legge ballen i nota. 4-1. Etter 81 minutter er Jørgen F i det lekne hjørnet i straffefeltet til Skrim og blir lagt i bakken. Taki-kongen Rashid viser at han kan levere mer enn pizza når han iskaldt ekspederer straffen i mål. Vi merker at vi begynner å bli ganske så ferdige med denne kampen, og tillater Skrim å redusere nok en gang etter 83 minutter på en elegant lobb over Chris til 5-2 som også blir sluttresultatet.

Vi har mange gir å gå på i dag. Likevel vinner vi komfortabelt. Man merker at det skal bli godt med sommerferie, noe spillet bærer preg av i dag. Pasningskvaliteten er tidvis veldig bra og noen ganger langt unna det nivået vi skal ligge på. Alt i alt en helt grei seier hvor fyrverkeriet uteblir.

Dagens 3 BB: Thomas E, Anders H og Alex