Drammen FK3 – Drafn 6-4 (3-3)

Molly ledet an i seieren mot Drafn som før sesongen påstod at de aldri hadde tapt på Kollen Road.

6-4 Fredrik V (Molly)

Vi møter et bra Drafnlag som er gode til å presse oss høyt. Likevel prøver vi å spille oss ut bakfra selv om vi får et par brudd imot. Etter 8 minutter spiller Thomas E fri Molly som runder en Drafnstopper og keeper før han sender oss opp i føringen. Vi fortsetter å ta tak i kula og prøver å spille spillet vårt. Dette får vi betalt for etter 21 minutter når Idal slår et av sine signaturinnlegg inn til Thomas E som bruker en av sine 2 headinger for sesongen på å sette opp Molly som banker ballen i mål. 2-0. Drafn fortsetter å være gode på å stå høyt og straffer oss 3 minutter senere når de klarer å få et brudd og reduserer til 2-1 på en god overgang. Etter 39 minutter får vi en corner som Idal serverer på sølvfat til en nådeløs Geir-Erik på 1. stolpe. 3-1. Vi får den livsfarlige 2-målsledelsen og senker prestasjonene nok til at Drafn tar litt mer over. Det smeller i stolpene rundt Vidar og etter 42 minutter reduserer de til 3-2 på en soleklar offside og like før pause sover vi i markeringen og gir Drafn tidenes gavepakke når de kan utlikne til 3-3 som står seg inn.

I pausen blir vi enige om å fortsette å dyrke spillet vårt, men være litt mer nøyaktige i frispillingen siden de står så høyt.

Vi tar tak i omgangen og kommer til et par sjanser. Etter 54 minutter krummer Evensen nakken, setter fart inn i boksen og blir felt. Molly har bestemt seg for at ballen skal i mål fra krittmerket og slik blir det 4-3 til oss. Drafn kjører virkelig på nå og får betalt når de setter inn et frispark fra 35 meter etter 75 min. Kampen bølger virkelig nå, og det er tydelig at det er 2 slitne lag som begge vil ha med seg 3 poeng. Derfor smaker det ekstra godt når vi allerede 2 minutter senere kommer fri på venstrekanten når Idal slår nok et godt innlegg til Molly som lik en fugl Fønix stiger opp fra intet og stanger inn 5-4 og DFK3 tilbake i ledelsen. Futten er endelig i ferd med å gå ut av Drafn nå som begynner å bruke mer tid på å krangle enn å spille fotball. Den enedelige spikeren blir satt i kista i det 85. minuttet når Molly finner fram boksåpneren og trer en ball gjennom hele forsvarsleddet til Drafn, finner Volden som kan sikre en 6-4 seier til Drafn.

Vi leverer en veldig god kamp i dag! Vi viser samhold og kollektiv styrke ved å bli innhentet så mange ganger og likevel fortsette å jage en ledelse.

Dagens 3 BB:

Molly – 4 mål og 1 assist. Moro å se det største fotballtalentet Drafn har oppdratt siden Ståle Brandsrud herje mot sin gamle klubb. Prater, dirigerer og tar tilogmed hjemløp på overganger imot. Kampens gigant!

Karan – Man kunne også se at Karan var sulten på å vise seg frem mot sin gamle klubb. Stålkontroll i forsvar, er god til å sette i gang spillet og støte opp i motstanderen når de prøver seg. Bauta.

Thomas E – leverer en god kamp. Er god til å utfordre og setter opp Molly ved flere anledninger.