Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Drammen FK – Ullern FK 2 – 3 (2-1)

Petter Kalmo fikk en drømmestart i sitt comeback med scoring allerede etter et kvarter, og da Njie puttet på til 2-0 så det veldig lyst ut. DFK var veldig gode den første halvtimen og lot sjeldent gjestene få slippe til. Innleide Kalmo fant fort tonen med Didrik på topp, og sammen lagde de mye trøbbel for Ullernforsvaret. Men med trygg ledelse begynte DFK å slippe seg nedpå og tillot Ullern å komme med i kampen, noe som førte til en unødvendig redusering før pause. Etter hvilen er Ullern på hugget og DFK slipper inn et par billige mål. DFK hadde sine sjanser til å få med seg poeng i denne kampen, men hadde ikke marginene med seg. Trener Øystein Garborg kom med denne meldingen etter kamp: Tross tap så var dette en kamp der prestasjonenen var et stor skritt i riktig retning. Vi leder fortjent 2-0 og kjører kampen på dette tidspunktet, selv om Ullern har noen giftige kontringer som resulterer i et par store sjanser som Syvertsen redder mesterlig. Vi har til tider slitt iår med at vi slipper inn veldig billige mål og det skjer igjen rett før pause. Her bør vi klare å avklare, istedet er det Ullern som får pirket inn reduseringen. Vi får en katastrofestart på andre omgang med forferdelige feilpasninger på rekke og rad. Dette gjør at Ullern kommer seg inn i kampen, får selvtillit og utligning. Dette holder ikke. Vi er for gode til å være bekjent av dette. Det må enkelt og greit lukes bort. Offensivt er det veldig mye bra. Vi har en del gode angrep og skaper nok sjanser til å vinne. Men vi er for tiden inne i en periode der vi får mange marginer litt imot. Vi må huske på at dette er en kamp vi totalt sett er best i, vi bør vinne og prestasjonen er ok. Vi har hatt gode treninger i den siste tiden. Det må vi fortsette med så kommer 3 poengene snart. Det er i sånne perioder det er viktig å ha troen på det vi driver med og jobbe videre, og ikke begynne å vingle. Deler av denne kampen viser vi angrepsfotball av høy klasse, vi må bare være oftere på dette nivået samtidig som vi må tette igjen bakover. Ullern kommer seg for lett til målsjanser Jeg synes gutta står på bra idag, gjør sitt beste, noe mer kan man faktisk ikke forlange. Fortsett med dette boys så skal det synges i garderoben igjen snart. 🙂

08.06.12, Marienlyst: Drammen FK – Ullern FK 2 – 3 (2-1)