Drammen FK – Tollnes 7-2 (4-2)

Drammen er i siget om dagen og inkasserte sin tredje strake storseier etter å nedsablet Tollnes 7-2 hjemme på Marienlyst. Forrige uke var det Notodden2 (10-1) og Solberg (6-1) som fikk unngjelde. Med slike kalassifre kan det se lyst ut med tanke på målsettingen om å nå topp 4 på tabellen. Med 9 poeng på de 3 siste kampene ligger nå DFK kun1 poeng bak Urædd på 4.plass.

Mål: 1-0 Thomas Backe (Molly), 2-0 Backe (Wilki), 3-1 Thorleif Molvær (Abdi), 4-2 Tomas Lian (Kalmo), 5-2 Abdi Dagane (T.Backe), 6-2 Molvær (Garmo), 7-2 Petter Kalmo (Garmo).
BB: Thomas Backe, Thorleif Molvær, Tomas Lian

Kampen var et fyrverkeri fra start, og før åtte minutter var spilt var det scoret utrolige fem mål. DFK ledet 2-0 og 3-1, men gjestene reduserte to ganger, og dermed stod det 3-2 tidlig i kampen.Noen minutter før pause økte Tomas Lian ledelsen, og derfra og ut handlet det meste om DFK. Abdi Dagane, Thorleif Molvær og Petter Kalmo scoret i andreomgang, og sikret lagets 3.strake storseier.