B.Thomas – R.Hamde, T.Lian, F.Nemati, N.Wilkinson
E.Clement, T.Backe, T.G.Johansen, K.Nguen – O.Narnor, P.Kalmo

Innbytte:
C.Pedersen inn for Nguen (70′), N.Knutsen inn for Clement (88′)

Thomas Lian, Farra Nemati og Thomas Backe kledde seg til fest og viste frem storsjarmørsmilet når gjestende Runar IL entret Marienlystmatta. Til fengende hula-hula rytmer fra stadionhøytalerne fikk de håndfulle oppmøtte virkelig valutta for pengene de la igjen i kiosken. Med 11 mål på 90 minutter og to lag som fulgte hverandre tett gjennom hele kampen, ble det en svært underholdende kamp. Som de gode vertene disse rutinerte herremenne er, ville de ikke la gjestene gå tomhendte tilbake etter den lange kjøreturen til Drammen, og lot likeså Runar ta med seg alle poengene hjem. – Disse vennlige menneskene fikk nok et godt inntrykk av byen, og kommer nok gjerne igjen, nikket sjarmørene fornøyd idet bussen forlot parkeringsplassen utenfor stadion.

DFK-trener Øystein Bråthen var ikke fullt så begeistret etter kampslutt: – Merkeligste kampen jeg har sett. Vi presterer i perioder svært bra med et massivt offensivt trykk fremover i banen. Pasningstempo og gjennombruddskraften er slik vi ønsker å ha det. Defensivt så er vi aggressive i presset, god struktur i midtbaneleddet og får de overgangsmuligheten vi søker, sukker treneren oppgitt. – Alle målene kommer på at vi i perioder melder oss ut av kampen og inviterer Runar å komme seg tilbake. Målene blir på en måte en konsekvens av personlige feil, men hele laget må ta ansvar for å beholde initiativet og spillet i kampen. På mange måter blir vi nok litt for resultatorienterte og syns jobben er gjort hver gang vi leder. Vi må tørre å lede kamper og fortsette å spille vårt spill, og ikke stå å se på. Dette gjelder alle lagdeler. Vi har vist i perioder hva vi kan, og nå må vi jobbe for å stabilisere oss på dette nivået, skynder Bråthen seg å si før han hiver seg i bilen for å rekke «Klaus på kanten», med Klaus Sonstad.

Slik kom målene:

Scoringer:
1-0: Vi vinner ballen i midtbaneleddet,  Garmo vender spillet hurtig til venstresiden vår. Kot mottar ballen, utfordrer backen og curler ballen i det lengste hjørnet.
2-0: Ola får et herlig gjennomspill og alene med keeper er han iskald og setter ballen rolig i mål
2-1: De kommer til innlegg på deres høyre side. Begge stopperne våre er feilplassert og ballen stanges i mål fra 9 meter.
2-2: Vi inviterer til 1:1 med Lian og deres spiss på innkast. Lian blir vendt vekk og avslutningen settes nede ved stolpen i nærmeste hjørne.
3-2: Effy blir spilt rettvendt i midtbaneleddet og passerer deres sentrale midtbane, back og midtstopper før han avslutter i lengste hjørne alene med keeper. En maktdemonstrasjon!

Pause

3-3: Dødballscoring imot. Sonespiller taper sin duell og vi slurver i markeringsjobben.
4-3: Robel bryter i Runarangrep på midtbanen. Er svært direkte og fosser frem til 20 meter fra mål og velger å banke ballen i lengste vinkel med strak vrist.
4-4: En lang ball blir slått opp mot en ensom spiss. Farra går i duellen på 45 meter fra mål og dessverre blir ballen  headet i vårt eget bakrom. Her er resten av forsvaret feilplassert og Runars spiss banker ballen i lengste hjørne fr a 16meteren.
5-4: Nok en dødballscoring. Garmo er servitør og hans utoverskrudde corner blir headet i mål på bakerste stolpe av vår toppscorer Ola.
5-5: Vi sender en løs ball hjem mot Borger. Spissen kommer først på ballen runder Borger og blir felt av Lian. Runar scorer sikkert på en korrekt idømt straffe.
5-6: Runar spiller seg fremover på deres høyre side. Ballen blir spilt på tvers og de avslutter fra ca 20 meter. Ballen går i ryggen på Farra og daler ned i lengste hjørnet.