Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Drammen FK – Røa IL 1 – 4 (0-2)

– Dette var en kamp vi må lære av. Vi er en gjeng med gode fotballspillere, men også vi er avhengieg av entusiasme og trøkk i alt vi gjør. Det var fraværende idag og da kan et lag som Røa slå oss 4-1 på vår hjemmebane. Seieren er fullt fortjent.

Nå skal det sies at alle målene kommer av personlige feil som bortelaget utnytter til det fulle. Vi starter faktisk kampen ok og kan fort få utteling før vi begynner med julegaveutdelingen tidlig i august. Vi begynner også 2 omgang bra og får en tidlig redusering. Men når julegaveutdelingen fortsetter like etterpå så kommer vi aldri tilbake.

Jeg er veldig skuffet over denne kampen. Å tape må vi tåle, men det at vi mangler entusiasme er ikke bra. Fokuset fremover nå er å få stoltheten tilbake og jobbe knallhardt på hver økt.

Lokalavisen dt.no hadde følgende å si om kampen:
Drammen FK på et 1-4-tap for Røa på hjemmebane. Juniorspiller Abdi Dagane scoret Drammens mål.

– Vi gjorde en forferdelig dårlig kamp og Røa vant fortjent. Dette er ikke respektabelt i det hele tatt og jeg håper spillerne gå i seg selv, sier trener Øystein Garborg

11.08.12, Marienlyst: Drammen FK – Røa IL 1 – 4 (0-2)
MÅL ASSIST DFKs 3 BESTE
0-1 (20′): Røa
0-2 (30′): Røa
1-2 (55′): Abdi Dagane
1-3 (65′): Røa
1-4 (80′):Røa
Robel Hamde

Abdi Dagane
Kevin
Nikolai Njie
Laget:
T.Syvertsen – R.Hamde, F.Nemati, M.Omoijuanfo, T.Lian- P.Kalmo, T.Backe, M.Fayyaz, A.Dagane- Thorleif Molvær, Ola Narnor

Innbytte:
Kevin inn for Ola (45′), Mattias inn for Syvertsen (45′), N.Njie inn for Molvær (65′)

Del dette innlegget