Drammen FK – Raufoss2 6 – 1 (4-0)

Drammen storspilte mot de unge rekruttene fra Raufoss og drepte kampen allerede etter 10 minutter. DFKs høye tempo og presise pasningsspill ble for mye for Totens håpefulle unggutter, og med 3 kjappe scoringer imot ble det en voldsom kalddusj bortelaget aldri klarte å riste av seg. DFK var flinke til å holde tempoet oppe omgangen ut og produserte en rekke sjanser som kunne gitt veldig stygge sifre for motstanderlaget. Nå ble det kun en nettkjenning til før pause, så de blå kunneta seg en velfortjent hvil med en betryggende 4-0 ledelse.

Vi lot oss imponere over det kollektive DFK i 1.omgangen. Pasningsspillet og løpene satt godt, og gutta viste stor innsats og ståpåvilje. Midtbanemotor Thomas Backe serverte en rekke lekkerbiskner i form av pasninger frem til både spisser og kanter, og på topp spilte duoen Pasci og Storskogen veldig fint sammen. Motstanderlaget kom ikke til så mange avslutninger, noe stopperne skal ha mye av æren for. Godt plasserte, kontante i duellspillet og smarte valg var en gjenganger for den nykomponerte duoen bak.

Etter pausen fortsatte DFK som de slapp og scorte nok en gang noen kjappe mål. Da Storskogen satte spikeren i kista ved å føre DFK opp i 6-0 ledelse før det var spilt 60 minutter, sank kvaliteten betraktelig. Nå skulle plutselig ALLE opp i angrep for å notere seg på målscorerlisten, og det ble høy hawaifaktor over spillet. Dette var nok medvirkende faktor til at bortelaget fikk sin etterlengtende redusering, men for et trøstemål det var: – et frispark fra 16 meteren som føyk rett opp i krysset!

DFK fikk en feiende flott siste hjemmekamp for sesongen og kriger nå om en 5.plass på tabellen. Årets siste seriekamp spilles borte mot Askers rekrutter, og vinner DFK den ender laget på 32 poeng. Da kan ingen lag som er plassert bak på tabellen gå forbi. Går i tillegg Raufoss på plassen foran DFK på nok et poengtap når de møter høstens formlag Nordre Land, vil målet om en topp 5 plassering være nådd!

13.10.12, Marienlyst std: Drammen FK – Raufoss2 6 – 1 (4-0)