DRAMMEN FK – MJØNDALEN 1 – 5 (0-3)

Mjøndalen ble for sterk motstander i 2.runde av cupen og Drammen tapte til slutt 1-5. Drammens trøstemål ble satt inn av Simen Amundsen. (bildet er fra dt.no) Se video og les hele saken i dt.no Det ble ingen cup bombe denne kvelden på Marienlyst. Til det var MIF hakket bedre i alt. Det hele startet meget bra. DFK kom godt med de første 15 minuttene og vant ballen i gode situasjoner, samtidig som de spilte ball. I denne perioden så det meget lyst ut. Etter hvert fikk MIF mer ball kontroll og begynte å trille opp DFK som sleit med å tette opp rommene for MIF. DFK spillerene løp vanvittig mye og når de vant ballen klarte de ikke å finne hverandre for å sette opp kontringer. MIF tok først ledelsen midtveis i 1 omgang på en corner hvor de mister markeringen i boksen. Ikke lenge etter klarer ikke DFK å klarere etter innlegg, dermed er MIF frempå og øker til 0-2. Før pause signalet går er MIF igjen frempå etter et innlegg og header inn 0-3. I pausen blir DFK enige om å nullstille seg, presse høyere og få mer trøkk inn i spillet. Dette gjør DFK og kampbildet utlikner seg litt, men forsatt stresser DFK når de har ball og kommer kun til sporadiske avslutninger. Nærmest var Gresko som blir spilt igjennom, men blir revet ned utenatt dommeren løfter fløyta til munnen. Ikke lenge etterpå dukker Simen A opp på en dødball og reduserer til 1-3. Herfra og ut bølger kampen, men med et MIF overtak. Mot slutten står DFK igjen med 4 «spisser», men lykkes ikke fremover. Isteden er det MIF som først scorer 1-4 på en straffe, før de avslutter dagen med å legge på en til. Det ble ingen cup fest på DFK i år, men de spilte oss til 2 runde og f

MARIENLYST STADION MÅL: 0-1 (22′): MIF 0-2 (30′): MIF 0-3 (45′): MIF 0-4 (80′): MIF (str) 1-4 (84′): Simen A 1-5 (90′): MIF DRAMMEN FK: R.Hvambsal – C.Pedersen , F.Tjønnøy, S.Amundsen, M.Backe (N.Knudsen 75′) – P.Kalmo (A.Pellegrino 45′), F.Nemati, J.Flåtene, T.Backe, E.Lunda (T.Molvær 45′) – N.Gresko DFK’s 3 BESTE Ronny Hvambsal Farra Nemati Fredrik Tjønnøy