Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

DRAMMEN FK – KOPERVIK IL 1 – 3 (0-1)

Drammen hadde kampen i sin hule hånd inntil Mykland og Amundsen måtte kaste inn håndkle. DFK kom i ubalanse, Kopervik tok over og skuta sank rett til bunns. Med 1-3 tap har DFK et meget vanskelig utgangspunkt for å berge plassen. (Foto: Haakon Hallingstad) Se DFK Nett-TV Les dt.no Se lokalsporten.no Se TV2.sporten.no Kampen mot Kopervik var svært viktig i forsøket på å berge plassen i 2.divisjon. Med 5 kamper igjen, hvor 4 skulle spilles på Marienlyst, måtte DFK unngå å tape poeng hjemme. Kopervik ble ansett som en overkommerlig motstander som på tampen av sesongen lå trygt plassert midt på tabellen og ikke hadde noe annet enn æren å spille for. I tillegg skulle Erik Mykland debutere for DFK, så optimismen før kamp var stor. Derfor var skuffelsen så enorm tung å svelge da dommeren blåste av kampen og DFK hadde tapt 1-3! Drammen startet kampen godt. Laget var eide kampen og motstanderne måtte legge seg bakpå. Jørgen Flåtene temmet Bala Garba fullstendig og vant alle dueller både i lufta og på bakken. Erik Mykland styrte midtbanen med sikker hånd og sto for flere vakre gjennomspill. På topp herjet Anders Amundsen med Koperviks stoppere samtidig som de var livredde for Espen Lundas fart. Men etterhvert som omgangen nærmet seg en halvtimes spill, kunne man ane noe nervøst og ubesluttsomt over DFK som ikke klarte å sette sjansene sine. Kopervik satset på overganger, en taktikk som skulle føre dem opp i en ufortjent 0-1 ledelse før pause. Etter pause gikk Drammen rett i angrep og allerede etter 2 minutter scoret «luftens baron», Farra Nemati, på corner. Nå trodde alle at DFK skulle dra det hele i land, men fortsatt sløseri med sjanser resulterte i at det ble med kun det ene målet. Etter 60 minutter hadde Myggen fått nok, og da Amundsen gikk ut med skade måtte DFKs trenerteam rokkere på laget. Dette førte til at Drammenslaget kom i ubalanse og mistet overtaket de hadde hatt kampen igjennom. Kopervik fikk plutselig låne ballen og turte å heve laget høyere på banen. Vinnermålene kom på personlige feil. Både Myrvold og Nemati bommer på oppspill på egen banehalvdel og forærer Kopervik et par overganger som de ikke misser på. Dermed var kampen kjørt og det spøker fælt for DFK på sisteplass i avdelingen 4 kamper før slutt.

DRAMMEN FK – KOPERVIK IL 1 – 3 (0-1) MARIENLYST STD. MÅL: 0-1 (33′): Thomsen 1-1 (47′): Farra Nemati 1-2 (69′): Thomsen 1-3 (76′): Garba DRAMMEN FK: L.Cramer – M.Backe, J.Flåtene, S.Amundsen (LC.Stokka 74′), E.Øverby – C.Pedersen, E.Mykland (A.Myrvold 58′), T.Backe, F.Nemati – A.Amundsen (M.Hagen 64′), – E.Lunda DFK’s 3 BESTE Jørgen Flåtene Espen Lunda Erik Mykland