Drammen FK klare for 1 NM runde

Dagens DFK mann Pasci med 2 mål ikveld. Drammen FK gikk i dag videre etter en 4-2 seier over FrognerParken.

Det stod 1-1 til pause, men i andre omgang viste DFK gutta hvem som var best og vant fortjent.

Kan kort melde at Nygårs styrte bua og micen strålende ikveld i flomlyset på Marienlyst, samt at Goggen Nordahl var dagens billett kontrollør. Bra jobba gutta!

• STATUS FRA KAMPEN
  • 1-0 40 sek Drammen FK går opp til 1-0 ved Ola Narnor etter 42 sekunder på corner. Drømmeåpning!
  • Kampen er jevnspilt. DFK sliter med å sette spillet sitt mot FP er direkte og duellsterke
  • 14 min DFK har vært farlig frempå, men avslutnningen ble for svak.
  • Kjempe sjanse til FP, som legger ut 45 grader fra sin høyreside, men de bommer på ballen fra 5 m.
  • DFK kontrer direkte, men avsluttningen stryker stolpen
  • FP skyter fra 16 m, igjen etter godt spill på deres høyreside, men det går høyt over kassa
  • Nok en sjanse til FP men Syver har kontroll på avslutningen
  • Kjempesjanse til DFK etter godt spill. Ola drar seg igjennom FP stopperne, men skuddet stryker utenfor stolpen.
  • 1-1 41 min FP kommer seg løs på sin venstre side og legger inn. Der står FP spissen og header «umarkert» kula ned i stolperota. 1-1
  • Lagene går til pause på stillingen 1-1. Dette blir en thriller av en 2. omgang!
  • FP er ikke langtnær så gode som Bærum, men cup er cup og gutta våre må opp et par hakk
  • Info garderoben. TT er positive i praten og prøver justere enkeltspillere og overgangspillet.
  • 2-1 49 min Frispark fra SL Backe, Pascual rager høyest og stusser ballen kontant i krysset. Igjen en god start på omgangen
  • 3-1 56 min Kjempe raid av Gøcel på DFK sin høyrekant. Runder 1 mann, spiller en veggkombinasjon med Knutsen og skjærer innover i stor fart, runder keeper og triller kula i kassa.
  • 58 min Dommer tabbe. DFK surrer litt i eget forsvar på sin høyreside, men SKAL tildeles frispark. Isteden peker linjemann og dommer andre veien Frispark til FP. Hæ?
  • 3-2 59 min Frognerparken kan redusere til 3-2 på frisparket etter at DFK ikke får avklarert skikkelig. Unødvendig, gjør at det er spenning igjen i kampen.
  • 63 min Knutsen vs M. Backe. Knutsen må ut med en alvorlig kneskade. Murer’n kommer inn.
  • 69 min DFK ledelsen rapporterer at det ikke er en alvorlig kneskade på Knutsen som bør være klar igjen til helgen
  • 75 min Nanor vs Storskogen. Ola går ut og inn kommer Didrik Storskogen
  • 78 min Storskogen jobber hardt for laget på topp
  • 4-2 84 min 4-2 Pascual med nok et hodestøt! Nok engang fra gullfoten til Thomas Backe! Er spikeren i kista?
  • 88 min DFK har full kontroll og småleiker seg med FP. Vi ser 1 NM runde komme med stor glede i DFK leieren.
  • Der er det slutt!! DFK slår FP 4-2 og er klare for 1. runde i Cupen!!

Se også Frognerparken sitt kampreferat her.

19.04.12, Marienlyst Stadion: Drammen FK – Frognerparken FK 4 – 2 (1-1)