Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Drammen FK har fått en solid forsterkning

Mahdi Fayyaz går fra 2.divisjonsklubben Kjelsås til DFK.

Drammen FK har fått en solid forsterkning i Mahdi Fayyaz (21). Unggutten bringer med seg erfaring fra spill i 2.divisjon med Bærum og Kjelsås og kan bekle både en midtbane- og stopperrolle. Det eksotiske navnet Fayyanz stammer fra fødelandet Iran, men Mahdi har bodd i Norge siden han kom hit som tiåring.

Fayyanz er en stor tilhenger av Barcelona og elsker måten de spiller fotball på. Dette gjenspeiler Bærumguttens spillestil, der han er opptatt av å spille ball langs bakken på ett og to touch. Fayyanz er en smart og teknisk spiller som kommer til å heve Drammen, enten han spiller stopper eller midtbane. For øyeblikket reiser DFKs nysignering på en ferietur, men når han kommer tilbake henger spillerdrakt nr. 66 med navnet hans klar i DFK-garderoben!

Trener Øystein Garborg har følende kommentar om nysigneringen:
Jeg er veldig fornøyd med å få signert Mahdi Fayyaz. Dette er en kvalitetsspiller som kan spille både på midtbanen og som stopper. Han har gått en veldig god skole igjennom Bærumsystemet. Han har gode basisferdigheter og en bidragsyter utepå banen og på treningsfeltet. Han fikk sin debut i 2. div under min tid i Bærum allerede i 2009. Sist sesong var han i Kjelsås. At en slik spiller velger Drammen FK er meget gledelig og det er en klar forsterkning for oss.

Samtidig så er Nije tilbake etter sin oppdagelsesferd i Gambia. Bøyums meniskoperesjon i slutten av januar gikk fint, og han er i rute med tanke på å komme tilbake på treningsfeltet for fullt i løpet av mars. Marius Backe er snart tilbake i trening. I tillegg er vi i dialog med enda en spiller som for tiden trener med oss. Navn og nummer kommer når alt av papirer er klart. Dette, i samspill med at stallen begynner så smått å bli skadefrie, gjør at vi i Drammen FK ser veldig lyst på ukene som kommer. Ja, vi har tapt noen treningskamper, men det er 2 mnd til seriestart som skal brukes veldig godt.

Se videointervju av Mahdi Fayyaz i videoavleseren på nettsidens forside .

Del dette innlegget