DRAMMEN FK – FYLLINGEN 2 – 1 (2-0)

Farra ble den store helten for DFK på Marienlyst lørdag, for da spissene Stokka og Lunda bommet tok allround-spilleren ansvar og banket inn 2 mål fra høyrekanten. Dette er Nematis fjerde mål på like mange høstkamper, og spilleren som veklser på å spille back, kant og indreløper melder seg nå på i toppen av scoringslisten. Storscoreren begynte kampen bredere på kanten og la innlegg inn foran mål til spissene, men da dette ikke gav resultater fulgte han oppfordringene fra det høylydte publikum og begynte å skyte selv. Noe som skulle gi seg utslag i 2 lykketreff, en som snek seg inn skrått fra 1.stolpe og en vakkert plassert i nettaket utakbart for keeper. – Til tross for heltestausen bedyrer Farra at dette var en skikkelig lagseier og at æren for målene må deles med Lunda som gav de målgivende pasningene. Lars Cramer presenterte seg for hjemmepublikumet på en positiv måte der han stod en prikkfri kamp og ble kåret til en av de blåkleddes 3 beste spillere. Målvikar Ronny Hvambsal fikk utdelt blomster som takk for innsatsen i vårsesongen og kunne med trygghet legge vekk fotballskoene da han fikk se storspillet til erstatter Cramer. – Jeg stortrives på laget og synes det er moro å være med DFK, kunne Cramer fortelle etter kamp. Trener Grøttland pustet lettet ut etter kamp og var veldig fornøyd med 3 poeng i dag. Treneren var fornøyd med sine disipler og syntes de kjempet godt i denne viktige kampen. DFK var nødt til å ta poeng i dag for at ikke de andre lagen i bunnstriden skulle stikke i fra. At Fana tapte for Ålgård i dag var også et pluss for treneren. Drammen leverte alt i alt en solid forestilling i dag, men lagene må sies å ha levert en jevn kamp. DFK var klart best i i 1.omgang og spilte seg fram til de største sjansene, mens i 2.omgang var det Fyllingen som var giftigst foran mål. Drammen hadde som mål å spille kynisk i starten av 2.omgang for så å sette inn nådestøtet i jakten på mål nummer 3, men i stedet var det Fyllingen som fikk en tidlig redusering og var nærmest flere scoringer. DFK ble presset bakover og litt nerver begynte å spre seg i det unge laget, men laget klarte å ri stormen av og kunne til slutt slippe jubelen løs!

MARIENLYST STD. MÅL: 1-0 (28′): Faramarz Nemati 2-0 (41′): Faramarz Nemati 2-1 (50′): Steffen Lilleng DRAMMEN FK: L.Cramer – M.Backe, M.Frøshaug, S.Amundsen, E.Øverby – A.Myrvold (P.Kalmo 71′), J.Flåtene, A.Amundsen (T.Backe 54′), F.Nemati – E.Lunda (N.Knudsen 85′), L.C.Stokka DFK’s 3 BESTE Farra Nemati Lars Cramer Mats Frøshaug