Dramatisk avslutting på sesongen

Det ble en dramatisk avslutning for Kollen i 2007. Før kampen måtte Kollen ta igjen IBK sine 3 mål samt score ett mer for å ta andreplassen. Med direkte overføring mellom kampene var statusen den samme til pause som før kampstart. ÅFK hadde spilt rundt Solberg i 45 minutter, men klarte ikke å score. IBK hadde 2-2 mot Svelvik. I andre omgang forsatte ÅFK å dominere, men nå kom også målene. Først ut var T. Backe, så Jørgen, T.Backe, Stokka og Farra. Stillingen i IBK sin kamp var nå 4-6 til IBK. Dermed måtte ÅFK ha en goal til med 4 minutter igjen å spille. Kollen presset på, men så kom en ny oppdatering. IBK hadde scoret en ny goal på overtid. Dermed måtte Kollen ha to til. Gutta kjempet på og scoret igjen Stokka, men dessverre rant tiden ut for gutta. Dermed ble det 3’dje plass i 2007. Uansett skal gutta ha kreditt for en kjempe jobb i denne kampen, hvor Kollen spilte med 10 mann de siste 25 minuttene.