Dramatikk på Jevnaker for Team Kollen

Dette skulle vise seg å bli en kamp av den dramatiske sorten med mange mål, flere straffer, rødt kort og utrolig mange skader. Å si at tribunene var fulle er nok å ta litt hard i, men de 10 som hadde møtt opp fikk valuta får tiden de investerte. Gøy og spennende var det! Junior keeper Robin S (bilde) fikk sitt første røde kort på senior nivå.

1.omgang På en humpete bane skulle det vise seg at fine spillet var vanskelig. Jevnaker prøvde aldri på dette heller. Men var svært gode til å finne spissen sin med lange oppspill og fylte godt på med folk på stussen og rommet mellom midtbaneleddet og forsvarsleddet til kollen. Dette skapte de mange sjanser på de 30 minuttene. Allikevel var det kollen som tok ledelsen. Petter Kalmo, som tok over spissplassen til Karan som gikk ut med skade etter 5 minutter, kom på et av sine mange løp i bakrom. Innlegget hans ble stoppet av en Jevnaker arm og det ble dømt en korrekt straffe. Straffen ble satt sikkert inn av Kjetil Nilsen. Da var det godt 18 minutter av kampen. Etter dette satt Jevnaker inn et større trykk mot kollen. De skapte i løp av 15 minutter 4-5 store sjanser, men kollen hadde en god siste skanse som ryddet opp i stor stil. Men ikke ikke alle skudd er mulig å redde. I det 28. minutt mister kollen ballen på midtbanen og for en overgang mot seg. Ballen bli spilt direkte i bakgrunn og forsvaret klarer ikke hindre at spilleren som mottar ballen får slått på bakre stolpe til en medspiller som kan sette den rolig i mål. Etter scoringen bølger det frem og tilbake med et par sjanser til hvert av lagene. Kollen skaper de fleste ved å bruke farten til Petter i bakrommet. I denne perioden må andre kollen spiller gå ut med skade. Kjetil Nilsen, Thomas Vårdal kommer inn. Ledelsen til Jevnaker skulle komme like før pause. Etter en dødball klarer Jevnaker å holde trøkket innenfor 16 meteren. Etter noen tøffe dueller, er det Jevnaker som klarer å presse ballen i mål. 2-1, som holder seg til pause.
2.omgang Kollen justerer noe presshøyden noe i pausen. Dette gjør at Jevnaker ikke skaper de store sjansene i begynnelsen av omgangen, men er laget som har ballen mest. Etter 15 minutter av omgangen kommer en Jevnaker spiller helt alene med Robin. Robin går etter ballen, men feller spissen og alle venter på det røde kortet. Av en ukjent årsak velger dommeren å ta opp det gule kortet og i den påfølgende straff redder Robin! Jevnaker forsetterå føre kampen. Allikevel er det kollen som tilriver seg en straffe. Etter et kollen innlegg blir Amhal overfalt bakfra innenfor 16 meteren. En ny korrekt straffe er dømt. Amhal blir skadet og hele innbytterbenken er brukt opp etter dette. Petter tar ansvar nå som Kjetil Nilsen er ute med skade. Dessverre gjør keeperen en kjempe reding og en ny straffebom i kampen kan føres inn i kamprapporten. Kollen spillerne er noe preget av å løpt mye i kampen og etter 75 minutter kommer Jevnaker alene med Robin igjen. Robin går igjen etter ballen, men i følge dommeren feller han spissen. Ny straffe og nytt gult kort, dermed ble det tidelig dusj for kollen kanskje beste spiller denne kvelden. Ta innbytterbenken var dum for spillere, måtte trener Sola ta på seg hanskene. Dessverre var det en umulighet å redde starffen og dermed stod det 3-1. Så skjer det som ofte skjer. Laget med 10 mann hever seg veldig. Kolle skaper en del sjanser det siste kvartere og det er ikke ufortjent at de reduserer 7 minutter for slutt. Petter jager en ny ball i bakrommet fra Bjørn Even denne gangen. Han klarer å snike seg mellom stopper og keeper og setter ballen i mål. 3-2. Kollen forsetter å sende menn og ballen i angrep og skaper en del halvsjanser. Samtidig som Jevnaker kontrer seg til en del sjanser. Men ingen lag klarer å sette ballen i mål. Dermed ender kampen 3-2 Jevnaker.
BB: Robin:Flere gode redninger, leser mange og fanger opp mange gjennomspill og et trygg i feltet. Petter:I en ukjent rolle som midtspiss jobber og løper han igjennom hele kampen. Er flink til å utnytte bakrommet og kommer til mange sjanser. Fredrik G:Eks. Konnerudspilleren er fortsatt ikke i sin beste form, men viser stor spillerforståelse. Gjør seg spillspar, fanger opp mye defensivt og beholder roen i trange situasjoner.