Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Drafn – Åskollen FK 2 – 5

Det ble en tøff start for våre gutter i serieåpningen. Vi møter et lag som har hentet en haug av gode 2.divisjonsspillere og tidligere Tyrkia proffer.  Dette er et helt nytt Å$kollen lag som er tippet som ligaen soleklare nummer 1. Forøvrig også et lag med mange gamle Drafn gutter!


1. omgangen får vi kjørt oss. Å$kollen har ball og slår mye i bakrom. Vi forsvarer oss godt, men Å$kollen har flere store muligheter, blant annet en straffemiss. Godt ut i omgangen får de et gjennomspill alene med keeper og går til en fortjent 0-1 ledelse til pause. Selv om vi mener at dette målet var offside, skal det sies at Å$kollen også brenner et straffespark, og ledelsen kunne fint vært større. Bilal står her en fantastisk omgang for oss!

I 2.omgangen derimot er det et helt annet Drafn lag som stiller opp. Vi tar tak i kula og styrer kampen. Vi er gode i presset, aggressive og presser Å$kollen til feil. Det ligger et mål i lufta til Drafn. Dessverre for oss så er det Å$kollen som får en scoring. Deretter følger en real «ketsjup-effekt» hvor Å$kollen scorer 4 raske mål.. 0-5, og det i en periode vi egentlig føler at vi er ganske bra! Brutalt!

Vi heiser oss opp igjen og fortsetter det gode spillet i 2.omgangen, noe som resulterer i to fine mål ved Petter Tollefsen og Fredrik Pedersen. Vi taper tilslutt velfortjent 2-5 mot Å$kollen, men føler vi viser at det ligger et potensiale i laget her som kan bli veldig bra! 7 nye mann i det som er første seriekampen. ⚽️

Gratulerer forøvrig nyervervelsene: Bilal, Dionis, Apo (17 år), Thomas Holth, Torvin Berg Døviken, Gøksel Guvenc og Eirik Holthgaard (18) med debut idag.

Vi bygger videre og kjører på. Neste kamp er borte mot Geilo, det er en kamp INGEN av gutta ønsker å tape, men først, Kick Off til lørdag for seniorgruppa i Drafn! ?

Del dette innlegget