Drafn – ÅFK 0 – 1 ( 0 – 1 )

Stian Brekke 90 Bjørn E Stabæk 90 Jørgen Holm 90 Mads Frøshaug 90 Ronny Lian 90 Fredrik Volden 90 1m, Amund Evensen 65 Thomas S Larsen 82 Thomas Backe 70 Petter Kalmo 90 Lars C Stokka 90 1a,  Espen Børsum 25 Jan V Haugstulen 20 Pål R Kornerud 8

Åskollen beseiret Drafn med 1- 0 og fikk med seg 3 viktige poeng hjem. Kollen gikk opp i ledelsen midt i 1. omg. etter at Stokka kjempet med seg ballen fra dørlinja og serverte en nydelig pasning som Volden skjøt i mål. I slutten av 1. omg. ble Thorleif M. utvist for Drafn uten at dette påvirket laget stort. Drafn presset i store perioder av 2.omg. og var farlige på dødballer, men også Kollen fikk sine sjanser og kunne fort punktert kampen. Kollen sto imot presset i de siste minuttene av kampen og vant.