Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Dommer brødere klar for Kollen

Det var en høstdag i fjor at Coach Hagel fikk en telefon fra en ytterst engasjert Rune Nilsen som sa at nå var tiden inne for å bytte klubb som fotballdommere. Det at Freddy og Rune valgte og komme til Åskollen FK for å dømme er et kvalitesstempel i seg selv. Guttene fra Åskollen hadde lenge ønsket seg disse fine guttene på laget, og gleden var stor når vi fikk beskjeden om at de ville dømme for oss. Det er sjelden man opplever to dommere med slikt engasjement og innsats for en klubb som nettopp Rune og Freddy.

De stiller opp på treningskamper både som dommere og tilskuere, og de er på Kollen Road mang en gang når gutta spiller seriekamp. Hadde vi spurt de, hadde de vel stillt opp som spillere også!

De har dømt fotball i en mannsalder, på håndballbanen har de lang fartstid også. Når Rune og Freddy er ute og dømmer, vet vi at klubben vår blir representert på den beste måte. De er gode ambassadører for klubben vår. Vi i Åskollen er oppriktig stolte over å ha Rune og Freddy i klubben vår. Vi håper at dere trives hos oss og blir her så lenge dere er aktive. Åskollen FK vil på sin side takke for innsatsen i år og vi gleder oss over at dere endelig har funnet ”hjem”!

Del dette innlegget