Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

DFK3 – Skrim 2-0

Som en impotent voldtektsmann dunka og dunka vi mot Skrim. Til slutt fikk vi utløsning!

1-0 Patrick (Thomas L) 60 min

2-0 Husøy (Rashid) 72 min

Stikkord før kampen var floskler som «back2basic», «Godfølelse» og «flyt i spillet». Det vi ikke helt hadde tatt med i beregningen, var at dette var vår 2. kamp på 3 dager. Planen var at vi skulle forsterke de positive opplevelsene fra serieåpningen og forbedre de tingene vi måtte bli bedre på. Vi begynte med å ta tak i kula, styre banespillet og spille vårt eget spill. Vi er unøyaktige den siste 1/3-delen av spillet, noe som også gjør oss lette å forsvare seg mot. Vi kommer til et par sjanser som vi bør sette, men må konstatere at 0-0 står seg til pause.

Vi formaner hverandre om å bli mer gjennombruddshissige, søke bedre vinkelalternativer i pasningspillet vårt og gjøre ting litt lettere for oss selv. Etter 60 minutter får vi betalt når Jørgen F nydelig trer igjennom Patrick som kan sette dagens første ispinne i penalet. Vi fortsetter å stå høyt og etter 72 minutter presser vi frem et meget gunstig brudd på en mislykket igangsetting som Skrim sin keeper forspiller ut til Husøy inne i boksen som enkelt kan legge ballen i åpent mål. 2-0. 

Oppsummering: Dette ble på ingen måte det fyrverkeriet av en fotballkamp vi hadde håpet på. Vi innså ganske fort at det var mange tunge bein og hoder etter serieåpningen 2 dager før. Nok en gang er bunnsolide defensivt, vi har gode avstander og kommuniserer bra oss imellom. Det blir lenge til neste gang vi spiller 2 kamper på 3 dager.

Dagens 3BB: Henrik, Simen og Bilal.

Del dette innlegget