Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

DFK2 – Svelvik 0 – 2

Svelviks evigunge Martin Dammen ble matchvinner mot DFK2. 

Drammen FKs unge 2.lag fikk kjenne på voksenfotball da fysisk sterke Svelvik IF stod på motsatt banehalvdel. Bortelaget er kjent for sin tøffe og direkte spillestil, samt lange baller opp mot en av Buskeruds mestscorede spisser i lavere divisjoner: Martin Dammen! Mot DFK2 noterte den notoriske målscoreren seg for to nye nettkjenninger i det 12. og 33. minutt av kampen. Målene var av den enkle sorten, der Svelvik gjør det de er gode på – spille ballen hurtig og direkte opp på spissen sin!

DFK2 er ballbesittende i hele kampen, men klarer ikke å skape så mange sjanser. Ballen trilles fra spiller til spiller, men når rommene oppstår blir spillerne for feige og vender ofte tilbake igjen.

Trener Nils Arne Hansen forteller at de ønsker en ballbesittende stil, men må utvikle denne slik at laget skaper målsjanser ut av sitt ballovertak. – Dristigere valg og større aggressivitet er kanskje det som mangler, undres treneren før han slår fast at kampen uansett var en god læring for sine spillere.

DFK2 stilte med Thorleif Molvær, Didrik Storskogen, Hans Erik Jakobsen, Hasan Karagøz og Marius Svendsen fra A-troppen, men den som kanskje imponerte mest på det blå laget var unggutten Fredrik Andresen som gjorde et bemerkelsesverdig godt innhopp i 2.omgang. I tillegg var Jean-Eric og Peder solide gjennom hele kampen.

DFK2 – Svelvik 0 – 2
Dfk : Hansi, Mergim, Kristian, Marius ( Emil), Matias, Peder, Jean -Eric, Didrik( Fredrik), Hassan( Rikar), Torleif Molvær, Can .
Dfks beste : Jean-Eric Goke, Hans Erik Jakobsen, Peder Tandberg Hansen

Del dette innlegget